GUSANO Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm
GUSANO Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm
59 990 Ft

GUSANO Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm

GUSANO Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm
GUSANO Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm

GUSANO Modern asztali lámpa matt fehér/opál, 30cm, cikkszáma: 10024584

Cikkszám
10024584
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
59 990 Ft
Részletek

A Gusano Modern LED asztali lámpa matt fehér/opál, 30 cm nem csak funkcionális világítási eszköz, hanem kifinomult, modern esztétikai elem is bármely helyiségben. Az íróasztal, éjjeliszekrény vagy dohányzóasztal ideális kiegészítője lehet.

A Gusano LED asztali lámpa egyszerű, de mégis elegáns megjelenésével tűnik ki. A lámpatest matt fehér színű alumíniumból készült, ami tartósságot és eleganciát kölcsönöz a terméknek. Az opál színű szilikon búra pedig lágy, kellemes fényt biztosít.

A lámpa 30 cm magasságú, aminez köszönhetően tökéletesen alkalmas az asztalon történő elhelyezésre, ahol a szükséges világítást biztosítja. A 19 cm átmérőjű lámpatest és bura nem foglal túl nagy helyet, így ideális választás kisebb asztalokra is.

A beépített SMD LED fényforrás 11 wattos teljesítményével hatékony világítást biztosít. A LED technológia hosszú élettartamot és energiatakarékos működést garantál. A melegfényű (3000K) vagy természetesfényű(4000K) LED fényforrás a helyiségbe kellemes, meleg hangulatú fényt varázsol.

Az IP20 védettség biztosítja, hogy a lámpa ellenálljon a nagyobb, 12,5 mm-nél nagyobb szilárd tárgyakkal szemben, de nem védett a víz ellen. Az érintésvédelmi osztály II - ami azt jelenti, hogy a lámpa kettős szigetelésű, nincs szükség földelésre.

A Gusano asztali lámpa 1 év garanciával érkezik, ami a termék minőségére és hosszú élettartamára utal. A szállítási idő 5-10 munkanap.

Vegye figyelembe, hogy a LED fényforrás cseréjét szakembernek kell elvégeznie.

Válassza a Gusano asztali lámpát matt fehér/opál, 30 cm-es kivitelben, ha egy kifinomult, modern és energiahatékony világítási megoldást keres. Ez a lámpa nem csak megvilágítja az asztalát, hanem esztétikailag is értéket ad a helyiségnek.

Adatok
Típus
asztali lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
matt fehér
Lámpatest anyaga
alumínium
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
30 cm
Teljes magasság
30 cm
Átmérő
19 cm
Teljes átmérő
19 cm
Maximális teljesítmény
11 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
nem
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
LED színhőmérséklet
melegfényű 3000
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!