AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm
AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm
184 900 Ft

AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm

AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm
AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm

AMEBAS Modern fali lámpa fehér/opál, 136cm, cikkszáma: 10024472

Cikkszám
10024472
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
184 900 Ft
Részletek

Az AMEBAS Modern LED fali lámpa fehér/opál, 136cm egy igazi designer darab azok számára, akik szeretnék modernizálni otthonukat. Az AMEBAS családba tartozó, modern stílusú fali lámpa különleges, amőba formájú kialakításával tűnik ki. Fehér fémből készült lámpatestje és opál színű szilikon búrája tökéletesen összhangban van, és olyan finom, letisztult hangulatot kölcsönöz a térnek, amely minden modern belső térbe illik.

A falilámpa teljes szélessége 136 cm, magassága pedig 77 cm, melyek alkalmassá teszik a lámpát nagyobb helyiségekbe is. Az 5 cm-es belógása megfelelő világítást biztosít anélkül, hogy zavaró lenne. A lámpa 42W-os maximális teljesítményű, ami erős, mégis energiatakarékos megvilágítást biztosít.

Az IP20-as védelem garantálja, hogy a lámpa védett a nagyobb, 12,5 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak ellen, azonban nem ajánlott nedves környezetbe történő telepítésre. A II-es érintésvédelmi osztály azt jelenti, hogy a lámpa kettős szigetelésű, így nincs szükség földelésre.

A lámpában beépített LED fényforrás található, ami hosszú élettartamot és energiatakarékos világítást biztosít. A falilámpa nem tartalmaz külön izzót vagy fényforrást, azonban ha szükséges, a beépített LED izzó szakember által cserélhető.

A 2 év garancia a lámpa minőségét és tartósságát garantálja, a 5-10 munkanapos szállítási idő pedig azt jelenti, hogy nem kell sokáig várnia, hogy élvezhesse ezt a rendkívül stílusos és modern fali lámpát.

Az AMEBAS Modern LED falilámpa fehér/opál, 136cm tökéletesen ötvözi a modern dizájnt, a praktikus világítást és a kiváló minőséget, így ideális választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat egyedülálló és kifinomult módon megvilágítani.

Adatok
Típus
fali lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
AMEBAS
Lámpatest színe
fehér
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Szélesség
136 cm
Magasság
77 cm
Teljes magasság
53 cm
Belógás
5 cm
Maximális teljesítmény
42 W
Érintésvédelmi osztály
II
Izzót-fényforrást tartalmaz
nem
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
80
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!