GUSANO Modern  LEDfali lámpa bronz/opál, 40cm
GUSANO Modern LEDfali lámpa bronz/opál, 40cm
88 390 Ft

GUSANO Modern LEDfali lámpa bronz/opál, 40cm

GUSANO Modern  LEDfali lámpa bronz/opál, 40cm
GUSANO Modern  LEDfali lámpa bronz/opál, 40cm

GUSANO Modern fali lámpa bronz/opál, 40cm, cikkszáma: 10024575

Cikkszám
10024575
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
88 390 Ft
Részletek

Az Gusano modern LED fali lámpa bronz/opál, 40cm egy elegáns és modern világítási megoldás, mely ideális választás minden helyiségbe. Megjelenése és funkcionalitása tökéletesen ötvözi a modern dizájnt és a hatékony megvilágítást.

A Gusano fali lámpa bronz színű fém lámpatestet és opál színű, szilikonból készült burát kombinál. A lámpatest bronz színe meleg, bájos hangulatot kölcsönöz, míg az opál színű bura kellemes, lágy fényt biztosít.

A falilámpa 17 cm magas és 40 cm átmérőjű, így könnyen elfér minden helyiségben. A lámpatest 18 cm belógást biztosít, ami lehetővé teszi a lámpa felhelyezését szűkebb helyeken is.

A beépített 26 wattos SMD LED fényforrás garantálja a lámpa hosszú élettartamát és energiatakarékosságát. A LED technológia biztosítja a fényerő egyenletes eloszlását és a világítás gyors reagálását.

A falilámpa dimmelhető funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a fényerő igény szerinti beállítását. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha változó fényerőre van szükség a helyiségben, például olvasás vagy televíziózás közben.

A falilámpa a II. érintésvédelmi osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy kettős szigeteléssel rendelkezik és nincs szükség a földelésre. A lámpa IP 20 védettséget biztosít, ami azt jelenti, hogy védett a szilárd tárgyakkal szemben, 12,5 mm-nél nagyobb méretben, de nem védett a víz ellen.

A Gusano LED falilámpa a Gusano lámpacsalád tagja, és mint minden termék ebben a sorozatban, 2 év garanciával érkezik. A lámpa 5-10 munkanapon belül szállítható.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az izzó cseréjét szakembernek kell elvégeznie.

Az Gusano modern LED fali lámpa bronz/opál, 40cm kiváló választás, ha modern, stílusos és energiatakarékos világítási megoldást keres.

Adatok
Típus
fali lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
bronz
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Teljes magasság
40 cm
Belógás
18 cm
Átmérő
40 cm
Maximális teljesítmény
26 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!