CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas
CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas
218 090 Ft

CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas

CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas
CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas

CLOWN Modern függőlámpa fehér színben,G9 foglalattal, cikkszáma:330100883

Cikkszám
330100883
Maximális fényerő
4 640 Lumen
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
G9
LED lámpa
nem
Szállítható
218 090 Ft
Részletek

A CLOWN Modern függőlámpa, fehér, nyolcas kialakításával és különleges formavilágával egyedülálló megjelenést biztosít otthonának. Az általánosnál nagyobb, nyolc fényforrású lámpatest különlegessége, hogy a különböző magasságban elhelyezett opál búrák minden irányban szétszórják a fényt, így kellemes, átfogó világítást biztosítanak.

A függőlámpa magassága állítható, 49-től akár 103 cm-ig is, így minden helyiségben tökéletesen alkalmazkodik a területhez és az igényekhez. A 45 cm átmérőjű krómozott alaplap egyensúlyban tartja a lámpatestet, miközben letisztult, modern megjelenést kölcsönöz a berendezésnek.

A lámpa nyolc G9 foglalattal rendelkezik, amelyek összesen akár 320 watt teljesítményű fényforrást is képesek ellátni. A csomagolásban található 3000K 370 lm G9 fényforrások a legjobb minőségű fényt biztosítják, így a lámpa azonnal használatba vehető.

Az IP20-as védelmi besorolás azt jelenti, hogy a lámpatest por- és apró szilárd anyagok ellen védett, így hosszú élettartamot és megbízható használatot garantál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék nem tartalmaz beépített LED-et.

A CLOWN Modern függőlámpa a kifinomult dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja. A termék 2 év garanciával rendelkezik, és a várható szállítási idő 5-10 munkanap.

Fedezze fel a modern dizájnt és a kiváló minőségű fényt a CLOWN Modern függőlámpával! Az elegáns, fehér színű kialakítás minden enteriőrben stílusosan mutat, és a nyolc fényforrás garantáltan kellemes, átfogó világítást biztosít minden helyiségben.

Adatok
Típus
függőlámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
CLOWN
Magasság
25 cm
Teljes magasság
103 cm
Foglalatok száma
8
Átmérő
50 cm
Maximális teljesítmény
224 W
Szín
fehér
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
5,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek