Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ
Menü

Csillárok

Online lámpa szaküzlet - lámpa webáruház
csillárok textil ernyővel csillárok textil ernyővel
csillárok textil ernyővel kategóiánkban olyan Csillárokat gyűjtöttünk össze Önnek amelyeket jellemzőez textil vagy organza ernyő díszit.Ezzel kellemesesbbé téve a fényét , szebbé magát a csillárt.
design csillárok design csillárok
Az általunk forgalmazott design csillárok között minden stílusból válogathat kiváló minőségűanyagokból készült prémium minőségű exkluzív lámpát. Válogasson és rendelje meg kényelmesen otthonából az Ön által áhított design csillárt!
fém-fa csillárok fém-fa csillárok
Vélogasson kedvére az általunk forgalmazott fém-fa csillárok közül. Ha megtalálta az ön által áhított csillárt, rendelje meg kényelmesen otthonából a www.lampaszakuzlet.hu -n!
klasszikus csillárok klasszikus csillárok
Az általunk forgalmazott kiváló minőségűa lapanyagokból európai gyárakban készült klasszikus csillárok kézzel készült, kis szériás termékek, amelyek a nyugati európai klasszikus stílus jegyeit viszik magukkal, egyuttal megfeleve a mai kor igényeinek is. Válogasson kedvére klasszikus lámpacsaládjain, klasszikus csillárjai közül.
kristály csillár kristály csillár
A kristálycsillárok évszázadok óta díszítik az otthonokat. Kínálatunkban a legmodernebb LED fényforrással szerelt kristálycsillártól az igazál klasszikus Mária-Terézia stílusú kristály csillárig mindent magtalál.
modern csillárok modern csillárok
Az általunk forgalmazott modern csillárok minden igényt kielégítenek. Ha minimál stílusú lámpát keres, vagy modern kristálylámpát, hagományos foglalatú vagy beépített LED fényforrással rendelkező csillárt, akkor is megtalálja az Önnek megfelelőt!
rusztikus csillárok rusztikus csillárok
Prémium minőségű, exkluzív rusztikus csillárok, kézzel készült és kézzel festett üvegbúrákkal. KOvácsoltvas lámpatesttel.
Spirál lámpák Spirál lámpák
A sprállámpákat nagy bellmagasságú terek megvilágítására tervezték. Akár több szintet is is bevilágítanak. Kínálatunkban a hagyományos fényforrássalhasználható spirállámák melett több beépített LED fényforrással készült lámpa is megtalálható.
Vintage csillárok Vintage csillárok
Az általunk forgalmazott vintage csillárok prémium minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Anyagukban legtöbbször természetes anyag is( kötél, textil) előfordul.

Termék szűrés

stílusinformation_mark
Lámpatest színe
LED lámpainformation_mark
Max. fényerőinformation_mark
Foglalat számainformation_mark
színhőmérsékletinformation_mark
Dimmelhetőinformation_mark
Foglalat típusainformation_mark
Magasság
Szélesség
hosszúság
Érintésvédelemquestion_mark
Teljes magasság
Rendezés:

A megfelelően megválasztott csillár bármelyik helyiséget széppé varázsolja!

Régen a a hatalmas kastélyok és villák világában voltak csak elérhetőek ezek a csodálatos szerkezetek. Monumentális kristály csillárok, vagy hatalmas bronzból készült flamand, esetleg szecessziós csillárok, melyek nagyon sok helyen a mai napig fennmaradtak, sőt még most is használatban van egy részük.

A kor előrehaladtával azonban egyre több kisebb-nagyobb lakás és ház épül, amelyekben ugyancsak világítani kell, így az igények lassan átalakultak és mostanra, egyre több kisebb ugyanakkor egyre modernebb szerkezű csillárok lettek a jellemzőek.

Manapság egyre több beépített LED fényforrással rendelkező csillár készül. Ezek a lámpák már igazából csak ici-picit emlékeztetnek nagy elődjeikre. A mostani csillárokra legtöbbször a króm szín jellemző, elvétve találunk réz vagy patina csillárt a gyártók kínálatában.

Mi megpróbálunk ezekből is válogatni valamennyit a kedves vásárló részére.

Kínálatunkban széles választékot talál mind a klasszikus, esetleg selyem ernyővel díszített csillároktól a rusztikus, fából készült csillárokon át a modern kristály csillárig vagy LED csillárig mindent megtalál, ne habozzon válogasson kedvére!

 

Keresés