GODART LED állólámpa, matt fehér, matt fehér

GODART LED állólámpa, matt fehér, matt fehér
GODART LED állólámpa, matt fehér, matt fehér
GODART LED állólámpa, matt fehér, matt fehér

GODART Modern stílusú állólámpa matt fehér színben, beépített LED fényforrással, matt fehér szilikon búrával. Maximális fényereje: 1587 lumen.

Cikkszám
10026228
Maximális fényerő
1 584 Lumen
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
Szállítható
123 900 Ft
Kifutó Típus!
Részletek

A GODART LED állólámpa a modern stílus és a magas minőségű megvilágítás tökéletes kombinációja. Kifinomult matt fehér fém lámpateste és opál színű szilikon búrája letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz. Az állólámpa magassága 150 cm, míg a lámpa magassága 59 cm, így tökéletesen beleillik a legtöbb belső térbe.

A GODART LED állólámpa beépített SMD LED fényforrással rendelkezik, mely 20,5W teljesítmény mellett biztosítja a 1584 lumen maximális fényerőt. A LED fényforrás 3000K színhőmérsékletű meleg fényt bocsát ki, mely kellemes, otthonos atmoszférát teremt. A fényerő dimmelhető, így lehetőség van a megfelelő fényviszonyok beállítására az adott helyzetnek megfelelően.

Az állólámpa IP20 védelmi szinttel rendelkezik, így kifejezetten beltéri használatra ajánlott. Az érintésvédelmi besorolása '2', tehát biztonságos és stabil használatot biztosít.

A termékre 2 év garancia érvényes, a szállítási idő pedig 5-10 munkanap. Az izzó cserélhető, de csak szakember által, így garantálva van a hosszú élettartam és a megbízható működés. A GODART modern, mégis időtálló designjával bármilyen belső tér díszévé válik, legyen az nappali, hálószoba vagy iroda.

Adatok
Típus
állólámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GODART
Lámpatest színe
matt fehér
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
59 cm
Teljes magasság
150 cm
Átmérő
22 cm
Maximális teljesítmény
20,5 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Izzót-fényforrást tartalmaz
igen
Fényerőszabályozható
igen
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
LED színhőmérséklet
3000
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!