GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm
GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm
103 900 Ft

GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm

GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm
GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm

Modern LED mennyezeti lámpa bronz színű lámpatesttel, melegfényű 3000K-es vagy természetes fényű 400K LED fényforrással, fényereje: 2500 lumen.

Cikkszám
10024577
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
103 900 Ft
Részletek

A GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa bronz/opál, 25cm kiemelkedő választás, ha megvilágításról van szó. Ezzel a lámpával egyszerre érhető el a stílusos design és a praktikus világítás. Ez a modern stílusú mennyezeti lámpa hozzáadja a megfelelő fényt és az elegáns hangulatot bármilyen helyiséghez.

A lámpatest bronz színű alumíniumból készült, ami biztosítja a termék tartósságát és hosszú élettartamát. Az opál színű szilikon búra kiváló minőségű fényt bocsát ki, amely a beépített SMD LED fényforrással kombinálva lehetővé teszi a lámpa 2500 lumen fényerejének optimalizálását.

A GUSANO 25 cm magas, 55 cm átmérőjű és 30 wattos maximális teljesítménnyel rendelkezik. Az IP20-as védelmi osztály azt jelenti, hogy a lámpa védett a nagyobb, 12,5 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak ellen, de nem védett a víz ellen. A II. osztályú érintésvédelem azt jelenti, hogy a lámpa kettős szigetelésű, és nincs szükség földelésre.

A Termék fényereje 3 fokozatbanszabályozható, így a világítás intenzitását saját igényeihez és a helyiség hangulatához igazíthatja. A LED izzó cseréjét szakembernek kell elvégeznie.

A GUSANO 2 év garanciával érkezik, ami a termék megbízhatóságának és tartósságának garanciája. A szállítási idő 5-10 munkanap.

Összességében a GUSANO kiváló választás azok számára, akik elegáns, modern és energiatakarékos világítást szeretnének otthonukba vagy irodájukba. Ez a mennyezeti lámpa nem csak funkcionális, hanem dekoratív elemként is hozzáad a helyiséghez, kellemes és hangulatos világítást biztosítva.

Adatok
Típus
mennyezeti lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
bronz
Lámpatest anyaga
alumínium
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
25 cm
Teljes magasság
25 cm
Átmérő
55 cm
Teljes átmérő
55 cm
Maximális teljesítmény
30 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
80
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!