GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm
GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm
94 590 Ft

GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm

GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm
GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm

Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér színű lámpatesttel, melegfényű 3000K, vagy természetes fényű 4000K LED fényforrással.

Cikkszám
10024576
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
94 590 Ft
Részletek

A GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm egy letisztult, modern stílusú világítási megoldás otthona számára. A matt fehér alumínium lámpatest és az opál színű szilikon búra kombinációja minden helyiséghez könnyedén illeszkedik, legyen az nappali, hálószoba vagy irodahelyiség.

A lámpa 25 cm magas, így nem foglal sok helyet, miközben a 55 cm-es átmérője garantálja, hogy elegendő fényt szórjon szét a helyiségben. A beépített SMD LED fényforrás melegfényű 3000K vagy természetes fényű 4000K fényt biztosít, így Ön választhatja ki, melyik világítás illik legjobban a helyiség stílusához és hangulatához.

Az IP20-as védelmi osztály azt jelenti, hogy a lámpa védett a 12,5 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak ellen, azonban nem védett a víz ellen, így nem ajánlott kültéri használatra vagy nedves helyiségekben történő telepítésre. A II. érintésvédelmi osztály azt biztosítja, hogy a termék kettős szigetelésű, így nincs szükség földelésre.

A beépített LED fényforrás további előnye, hogy dimmelhető, méghozzá három lépcsőben. Ez lehetővé teszi, hogy a fényerőt igényeihez és a helyiség hangulatához igazítsa. Az izzót szakember tudja cserélni, ha erre szükség lenne.

Ez a lámpa 2 év garanciával érkezik, bizonyítva termékünk megbízhatóságát és tartósságát. Szállítási időnk 5-10 munkanap, így hamar élvezheti otthonában ezt a stílusos és praktikus világítási megoldást.

A GUSANO Modern LED mennyezeti lámpa matt fehér/opál, 25cm ideális választás azok számára, akik egyszerre keresnek minőségi, energiatakarékos és esztétikus világítást. Emellett a lámpa képes hozzáadni a helyiséghez, akár művészi, akár modern stílusban berendezett.

Adatok
Típus
mennyezeti lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
matt fehér
Lámpatest anyaga
alumínium
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
25 cm
Teljes magasság
25 cm
Átmérő
55 cm
Teljes átmérő
55 cm
Maximális teljesítmény
30 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
80
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!