SMARTIES BIANCO függőlámpa, modern, fehér, 40-es
SMARTIES BIANCO függőlámpa, modern, fehér, 40-es
70 090 Ft

SMARTIES BIANCO függőlámpa, modern, fehér, 40-es

SMARTIES BIANCO függőlámpa, modern, fehér, 40-es
SMARTIES BIANCO függőlámpa, modern, fehér, 40-es

SMARTIES BIANCO modern függőlámpa, fehér színű fém lámpatest, matt opál üveg, 40 fényforrással

Cikkszám
33032016
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
E27
LED lámpa
nem
Szállítható
70 090 Ft
Részletek

A SMARTIES BIANCO függőlámpa egy kifinomult és modern megjelenésű darab, amelynek fehér fém lámpatestje és matt opál üveg burája egyaránt eleganciát és letisztultságot sugároz. 40-es mérete és a 3 darab E27-es foglalat lehetővé teszi, hogy erős és egyenletes fényerőt biztosítson, ideális választás lehet nappalikba, étkezőkbe vagy modern stílusú konyhákba.

Az állítható magasság (40-215 cm) és a sodronyos felfüggesztés révén a lámpa rugalmasan alkalmazkodik a helyiség adottságaihoz, legyen szó akár nagy belmagasságú lakásról vagy kisebb belterű irodáról. A búra 40 cm átmérőjű, ami megfelelően nagy fényterjedést biztosít.

A SMARTIES BIANCO függőlámpa nem rendelkezik beépített LED-del, de a foglalatok száma lehetővé teszi, hogy a fényerőt a saját igényeink szerint alakíthassuk, bármilyen E27-es izzóval, amit külön kell megvásárolni. A lámpa izzói könnyen cserélhetők, így az évek során az izzók elhasználódása esetén egyszerűen cserélhetők, ami hosszú távon is költséghatékony megoldást jelent.

Az IP20-as védelmi besorolású lámpatest por ellen védett, és a lámpát földelni kell a biztonságos használat érdekében. A SMARTIES BIANCO függőlámpát 1 év garancia védi, a szállítási idő pedig általában 5-10 munkanap.

A fehér színű lámpatest és a matt opál üveg búra minimalista, modern dizájnja tökéletesen illeszkedik a modern enteriőrökbe, hozzáadva azokhoz a frissességet és a letisztultságot. Engedje, hogy a SMARTIES BIANCO függőlámpa meghitt és kellemes fényével gazdagítsa otthona hangulatát.

Adatok
Típus
függőlámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
SMARTIES BIANCO
Lámpatest színe
fehér
Lámpatest anyaga
üveg
Bura színe
matt opál
Bura anyaga
üveg
Magasság
14 cm
Teljes magasság
106 cm
Foglalatok száma
3
Átmérő
40 cm
Maximális teljesítmény
180 W
Érintésvédelmi osztály
I
Izzót-fényforrást tartalmaz
nem
Izzó cserélhető?
igen
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
2,93 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek