GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm
GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, d: 55 cm
94 590 Ft

GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, d: 55 cm

GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm
GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm

Modern LED csillár matt fehér lámpatest, opál búrával, 2500 lumen fényerővel. Fényerőszabályozható.

Cikkszám
10024578
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
94 590 Ft
Részletek

A GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm, egy exkluzív és modern stílusú világítási megoldás, amely azonnal felhívja magára a figyelmet minden helyiségben. A lámpa matt fehér alumínium lámpatesttel és opál színű szilikon búrával rendelkezik, amely harmonikusan olvad bele a modern lakberendezési stílusokba.

A csillár magassága 17 cm, míg a teljes magassága - a lámpatest és a függesztő elemek együttes magasságával - eléri a 120 cm-t. Az átmérője 55 cm, ami figyelemreméltó méretet biztosít a lámpának.

A csillár beépített SMD LED fényforrással rendelkezik, amely 2500 lumen fényerővel világít, és maximális teljesítménye 30 watt. Ez a LED fényforrás energiahatékony és hosszú élettartamú, ami hosszú távú megtakarítást jelent Önnek. A fényerő szabályozható, így a világítás intenzitását igényeihez és a helyiség hangulatához igazíthatja.

Az IP20 védelmi osztály azt jelenti, hogy a lámpa védett a nagyobb, 12,5 mm-nél nagyobb szilárd tárgyak ellen, de nem védett a víz ellen. Az érintésvédelem II. osztálya garantálja, hogy a lámpa kettős szigetelésű és nincs szükség földelésre.

A GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm, 2 év garanciával érkezik, ami biztosítja, hogy hosszú távon is megbízható és kiváló minőségű terméket vásárol. A szállítási idő 5-10 munkanap. A LED izzó cseréjét szakembernek kell elvégeznie.

A GUSANO Modern LED csillár matt fehér/opál, 17cm, kiváló választás, ha elegáns, modern és energiatakarékos világítást szeretne otthonában. Ez a csillár nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is hozzáad a helyiséghez, kellemes és hangulatos világítást biztosítva.

Adatok
Típus
csillár
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
matt fehér
Lámpatest anyaga
alumínium
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
17 cm
Teljes magasság
120 cm
Átmérő
55 cm
Teljes átmérő
55 cm
Maximális teljesítmény
30 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
80
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!