SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm
SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm
193 900 Ft

SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm

SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm
SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm
SCARABOCHIO Modern LED csillár bronz/opál, 70cm

Modern LED csillár bronz lámpatest, opál búrával, 3000K vagy 4000K változatban. Fali kapcsolóval 3 fokozatban állítható fényerővel.

Cikkszám
10024518
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
193 900 Ft
Részletek

A SCARABOCHIO Modern LED Csillár Bronz/Opál, 70cm a modern stílus és a kiváló minőség tökéletes kombinációját kínálja. Ez a lámpa határozottan megjelenést kölcsönöz otthonának, ugyanakkor biztosítja a kívánt világítást is.

A bronz lámpatest a modern dizájn és a luxus közötti tökéletes egyensúlyt teremti meg, miközben az opál búra puha és kellemes fényt biztosít. A 70cm átmérőjű lámpa rendkívül sokoldalú, amely jól működik mindenféle helyiségben, legyen az nappali, hálószoba vagy étkező.

A lámpatest fém anyaga rendkívül tartós, míg a szilikonból készült búra hosszan tartó és ellenálló a hőnek és a használatból adódó kopásnak. A lámpa két fényforrás változatban érhető el, 3000K vagy 4000K színhőmérsékletű, így Ön választhatja meg, melyik felel meg leginkább személyes ízlésének és a helyiség hangulatának.

A SCARABOCHIO Modern LED Csillár Bronz/Opál különleges tulajdonsága a fali kapcsolóval 3 fokozatban állítható fényerő, amely nagyfokú rugalmasságot biztosít a világítás beállításában. Az 50W maximális teljesítményű beépített SMD LED fényforrás nemcsak hatékony megvilágítást biztosít, hanem energiatakarékos is, hosszú távon csökkentve az energiafogyasztást.

A lámpa IP20 védelmet nyújt, ami azt jelenti, hogy por- és vízbehatolás ellen védett, így ideális belső használatra. Emellett a lámpa II. érintésvédelmi osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy a lámpa kettős szigetelésű, így nincs szükség földelésre.

A lámpa izzója szakember által cserélhető, így ha szükségessé válik az izzó cseréje, könnyedén megtörténhet anélkül, hogy a teljes egységet ki kellene cserélni. A termékhez 2 év garancia tartozik, biztosítva a termék hosszú élettartamát és minőségét.

A SCARABOCHIO Modern LED Csillár Bronz/Opál, 70cm 5-10 munkanapon belül otthonába szállítható, így gyorsan frissítheti otthona világítási rendszerét ezzel a modern és stílusos LED csillárral.

A lámpa teljes magassága 120 cm, mely ideális magasságot biztosít a legtöbb szoba számára, az ernyő magassága pedig 37 cm, ami hozzájárul a lámpa általános elegáns megjelenéséhez. A 70 cm átmérőjű lámpatest biztosítja, hogy a világítás egyenletesen oszlik el a szobában, függetlenül attól, hogy milyen a helyiség mérete vagy elrendezése.

A SCARABOCHIO Modern LED Csillár Bronz/Opál árával a prémium kategóriába tartozik, de figyelembe véve a magas minőségű anyagokat, a gondos kivitelezést és a modern dizájnt, ez a lámpa valóban megéri az árát. Ha értékelik a kiváló minőségű termékeket, és szeretnék otthonukat modern és elegáns módon megvilágítani, akkor ez a csillár ideális választás lehet.

Összefoglalva, a SCARABOCHIO Modern LED Csillár Bronz/Opál, 70 cm egy lenyűgöző és funkcionális világítási megoldás, amelyet modern otthonokba terveztek. Ez a csillár kiváló minőségű anyagokból készült, elegáns megjelenést kölcsönöz, és rendkívül praktikus, mivel számos beállítási lehetőséggel rendelkezik a fényerő szabályozásához. Megrendelésével nem csak a stílust és a modernitást hozhatja otthonába, hanem egy olyan beruházást is eszközölhet, amely hosszú távon fenntartja otthona fényét.

Adatok
Típus
csillár
Felhasználás helye
Beltéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
SCARABOCHIO
Lámpatest színe
bronz
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Magasság
120 cm
Teljes magasság
120 cm
Ernyő magassága
37 cm
Átmérő
70 cm
Teljes átmérő
70 cm
Maximális teljesítmény
50 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
LED színhőmérséklet
melegfényű 3000
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!