GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es
GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es
78 090 Ft

GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es

GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es
GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es
GLORY függőlámpa, modern, matt króm, 40-es

GLORY modern függőlámpa, matt króm színű fém lámpatest, matt opál üveg, 40 fényforrással

Cikkszám
330101125
Maximális fényerő
2 940 Lumen
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
E27
LED lámpa
nem
Szállítható
78 090 Ft
Részletek

A GLORY modern függőlámpa matt króm kivitelben, 40-es átmérővel egy igazán elegáns és stílusos darab, mely minden helyiségben megragadja a figyelmet. Matt króm színű fém lámpatestével és matt opál üvegbúráival tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe, legyen az étkező, nappali vagy akár hálószoba.

A lámpatest 20 cm magas, a teljes magassága pedig állítható 45-től 220 cm-ig, ezáltal tökéletesen igazodik a helyiség magasságához és világítási igényeihez. A lámpa 40 cm átmérőjű, így biztosítja a megfelelő területen történő világítást.

Ez a függőlámpa három E27 foglalattal rendelkezik, amelyek összesen akár 180 watt teljesítményű fényforrást is képesek ellátni. Az IP20-as védelmi besorolás garantálja, hogy a lámpatest ellenáll a por és apró szilárd anyagok ellen, így hosszú élettartamú és megbízható használatot biztosít.

A GLORY modern függőlámpa nem tartalmaz beépített LED-et, így Önnek lehetősége van saját igényeinek megfelelő izzókat választani. Ez a flexibilitás lehetővé teszi, hogy Ön határozza meg a helyiség hangulatát és a világítás intenzitását.

A termék 1 év garanciával rendelkezik, és 5-10 munkanap alatt szállítják. A termék cikkszáma: 330101125, és tömege 2,2 kg. Válassza a GLORY modern függőlámpát, ha egy letisztult, modern stílusú és praktikus megoldást keres a helyiség világítására. A GLORY modern függőlámpa matt króm kivitelben biztosan hozzáadja a szükséges stílust és fényt az Ön otthonához.

Adatok
Típus
függőlámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GLORY
Lámpatest színe
matt króm
Lámpatest anyaga
üveg
Bura színe
matt opál
Bura anyaga
üveg
Magasság
20 cm
Teljes magasság
220 cm
Foglalatok száma
3
Átmérő
40 cm
Maximális teljesítmény
180 W
Érintésvédelmi osztály
I
Izzót-fényforrást tartalmaz
nem
Izzó cserélhető?
igen
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
2,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek