CIRCUITO modern LED mennyezeti lámpa, bronz 40W

CIRCUITO modern LED mennyezeti lámpa, bronz 45W/ 4950 lm
CIRCUITO modern LED mennyezeti lámpa, bronz 45W/ 4950 lm

Modern LED mennyezeti lámpa bronz színű lámpatesttel, melegfényű 3000K vagy természetes fényű 4000K LED fényforrással, fényereje: 3825 lumen.

Cikkszám
10024376
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
Rendelhető
Kifutó Típus!
Részletek

A CIRCUITO modern LED mennyezeti lámpa, bronz 40W egy elegáns és stílusos világítási megoldást kínál azok számára, akik minőségi, időtálló design mellett döntenek. A bronz színű fém lámpatest és bronz akrilbúra modern megjelenést biztosít a lámpának.

Ez a mennyezeti lámpa beépített SMD LED fényforrással van ellátva, ami 3825 lumen fényerejével garantálja a kiváló világítást. A fényforrás 3000K vagy 4000K színhőmérsékletű meleg vagy természetes fényt bocsát ki, ami kellemes atmoszférát teremt a helyiségben. A fényerő 3 lépcsőben dimmelhető, így a fényintenzitás az aktuális hangulathoz igazítható.

A CIRCUITO lámpacsalád tagjaként ez a termék a modern design és a kiváló minőségű anyaghasználat jegyében készült. A 40W-os teljesítményű, 50 cm átmérőjű és 22 cm magasságú lámpa ideális választás nappalikba, hálószobákba vagy akár irodákba is.

Az IP20-as védelemmel ellátott lámpatest kettős szigetelésű, így nincs szükség földelésre. A lámpa izzója szakember által cserélhető, amely tovább növeli a termék hosszú élettartamát. A CIRCUITO azoknak ajánlott, akik a letisztult formavilágú és minőségi fényforrást keresnek otthonukba.

Adatok
Típus
mennyezeti lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
CIRCUITO
Lámpatest színe
bronz
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
bronz
Bura anyaga
akril
Magasság
22 cm
Teljes magasság
22 cm
Átmérő
50 cm
Maximális teljesítmény
40 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!