Baloo kültéri dekorációs lámpa,  10017
Kültéri dekorációs lámpa Baloo 10017
84 990 Ft

Kültéri dekorációs lámpa Baloo 10017

Baloo kültéri dekorációs lámpa,  10017
Baloo kültéri dekorációs lámpa,  10017
  • Függesztett
  • Lámpatest gömb 
Cikkszám
10010017
Maximális fényerő
391 Lumen
IP védelem
IP 44
Foglalat típusa
E27
LED lámpa
nem
Szállítható
84 990 Ft
Részletek

A "Baloo" kültéri dekorációs lámpa, a 10017-es modell, egy modern stílusú, függesztett lámpatest, amely egy gömb formájú, fehér burával rendelkezik. Elegáns megjelenésével és praktikus kialakításával ez a lámpa tökéletesen illeszkedik a kültéri helyszínekre, mint a kertek, teraszok, vagy akár a nyugodt városi erkélyek.

A lámpatest anyaga tartós műanyag, amely időjárásálló és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot biztosít. A fehér bura kellemes és lágy fényt áraszt, amely kellemes atmoszférát teremt a környezetében. Az IP 44 védelem biztosítja, hogy a lámpatest ellenálljon a külső környezeti hatásoknak, így a nedvességnek és a porosodásnak is.

A lámpa teljes magassága 140 cm, átmérője 56 cm, így impozáns meg

jelenítést biztosít. A 391 lumen maximális fényereje elegendő világítást nyújt, miközben a lámpa energiatakarékos is, hiszen csak 23 W teljesítményt igényel. Az E27 foglalat típusú és egyetlen foglalattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző fényforrások használatát.

A "Baloo" kültéri lámpa tökéletes választás azok számára, akik egyedi és modern megjelenésű világítást szeretnének kertjükbe vagy teraszukra. A lámpatest kerek formája és a fehér bura finom eleganciát kölcsönöz, miközben a modern design elemek jól illeszkednek a különböző külső terekhez.

Ez a lámpa nem csak funkcionális, hanem dekoratív elemként is kiemelkedik, hozzájárulva a külső tér hangulatának és stílusának megteremtéséhez. A "Baloo" egy év garanciával rendelkezik, és a szállítási idő 5-10 munkanapot vesz igénybe.

Adatok
Típus
dekorációs lámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
Baloo
Lámpatest anyaga
műanyag
Bura színe
fehér
Teljes magasság
140 cm
Foglalatok száma
1
Átmérő
56 cm
Maximális teljesítmény
23 W
Érintésvédelmi osztály
II
Forma
kerek
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek