Hordozható asztali lámpák

Fedezze fel a hordozható akkumulátoros asztali lámpák kényelmét és stílusát a Lámpaszaküzlet kínálatában. Ezek a modern, elegáns lámpák tökéletes választást jelentenek mind beltéri, mind kültéri használatra. Az akkumulátoros működtetésű lámpáink 6-8 órán át képesek folyamatos fényt biztosítani, így ideálisak éttermi asztalok megvilágításához vagy egy teraszon folytatott esti beszélgetésekhez. Választhatóak változtatható fényerővel és színhőmérséklettel, valamint RGB LED panellel ellátott modellek is, amelyekkel a világítás színét is szabályozhatja. Válogasson a különböző stílusú és színű lámpáink közül, hogy megteremtse az Önnek megfelelő hangulatot bárhol és bármikor.

25termék
 

A Lámpaszaküzlet büszkén kínálja a legmodernebb hordozható akkumulátoros asztali lámpák széles választékát, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak minden otthoni és üzleti világítási igényre. Kínálatunkban megtalálhatóak a legújabb trendeknek megfelelő dizájnok, amelyek nemcsak praktikusak, hanem stílusos kiegészítői is lehetnek környezetének.

Ezek a lámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot és az elegáns megjelenést. A LED technológiának köszönhetően ezek a lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és kiváló fényminőséget biztosítanak. A beépített akkumulátoroknak köszönhetően ezek a lámpák hosszú ideig képesek működni egyetlen töltéssel, így tökéletes választások lehetnek kerti partikhoz, teraszokhoz vagy akár kempingezéshez is.

Kínálatunkban található hordozható lámpák különböző stílusokban és színekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. Legyen szó modern, minimalista dizájnról vagy hagyományosabb, klasszikus stílusról, nálunk biztosan rátalál arra a lámpára, ami tökéletesen illeszkedik otthona vagy irodája dekorációjához.

Ezen felül a hordozható akkumulátoros asztali lámpáink különböző fényerősségi szintekkel és színhőmérséklettel rendelkeznek, így könnyedén alkalmazkodnak különböző világítási igényekhez. Választhat RGB LED technológiával ellátott modelleket is, amelyekkel még inkább személyre szabhatja a környezetét.

A Lámpaszaküzletnél nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél-elégedettségre, ezért biztosítjuk, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen kiválasztani a tökéletes hordozható akkumulátoros asztali lámpát, legyen szó otthoni, irodai vagy akár kültéri használatról.

Szűrés
Ár
 (Ft)
18 090 Ft - 65 590 Ft
Felhasználás helye
Maximális fényerő
 (Lumen)
150 Lumen - 280 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 54
Magasság
 (cm)
30 cm - 38 cm
Teljes magasság
 (cm)
30 cm - 39 cm
Átmérő
 (cm)
11 cm - 16 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
2 W - 4 W
Izzó cserélhető?
LED színhőmérséklet
Termék státusza