Pino kültéri álló lámpa, antracit 10205
Kültéri állólámpa Pino antracit 10205
72 590 Ft

Kültéri állólámpa Pino antracit 10205

Pino kültéri álló lámpa, antracit 10205
Pino kültéri álló lámpa, antracit 10205
Pino kültéri álló lámpa, antracit 10205
  • Antracit lámpatest
  • Fehér búra
Cikkszám
10010205
Maximális fényerő
391 Lumen
IP védelem
IP 65
Foglalat típusa
E27
LED lámpa
nem
Szállítható
72 590 Ft
Részletek

A Pino antracit színű kültéri állólámpa tökéletes választás azoknak, akik modern stílust és letisztult megjelenést szeretnének kertjükbe vagy teraszukra varázsolni. Az állólámpa magassága 150 cm, ami ideális méret az elegáns fényhatások eléréséhez kültéri környezetben. Az antracit színű lámpatest nemcsak stílusos, hanem rendkívül tartós is, hiszen fém anyagból készült, így az időjárási viszontagságokkal szemben is ellenálló.

A lámpa búrája fehér színű, polikarbonát anyagból készült, amely garantálja a lágy, de hatékony fényeloszlást. A búra formája kerek, ami harmonikusan illeszkedik a modern kertek és kültéri helyszínek dizájnjához. A lámpa E27 foglalattal rendelkezik, és egyetlen izzóval működik, amelynek maximális teljesítménye 23W. A 391 lumen fényerő biztosítja, hogy elegendő világosságot kapjunk a kívánt területen.

Fontos megjegyezni, hogy a Pino állólámpa IP 65 védelmi szabványnak megfelelően van tervezve, ami azt jelenti, hogy teljesen por- és vízálló. Ez a magas szintű védelem biztosítja, hogy a lámpa hosszú távon is megbízhatóan működjön a kültéri környezetben.

Összefoglalva, a Pino antracit kültéri állólámpa ideális választás azok számára, akik egy elegáns, modern és időtálló világítási megoldást keresnek külső tereik számára.

Adatok
Típus
állólámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
Pino
Lámpatest színe
antracit
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
fehér
Bura anyaga
polikarbonát
Magasság
150 cm
Foglalatok száma
1
Átmérő
35 cm
Maximális teljesítmény
23 W
Érintésvédelmi osztály
II
Forma
kerek
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek