XIXI  kültéri LED  sűlyesztett lámpa matt fehér
XIXI kültéri LED mennyezetbe sűlyesztett lámpa, matt fehér
55 590 Ft

XIXI kültéri LED mennyezetbe sűlyesztett lámpa, matt fehér

XIXI  kültéri LED  sűlyesztett lámpa matt fehér
XIXI  kültéri LED  sűlyesztett lámpa matt fehér
XIXI  kültéri LED  sűlyesztett lámpa matt fehér
  • Modern stílus 
  • Állítható fénycsóva 
  • Masszív alumínium öntvény lámpatest
Cikkszám
10024334
IP védelem
IP 65
LED lámpa
igen
55 590 Ft
Részletek

Fedezze fel a XIXI kültéri LED mennyezetbe süllyesztett lámpát matt fehér színben, amely a modern stílus és a kiváló minőség tökéletes kombinációját nyújtja. Ez a lámpa ideális választás kültéri területek megvilágításához, mint például teraszok, udvarok vagy más kültéri helyszínek. A matt fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, és harmonikusan illeszkedik a környezetébe.

A lámpatest masszív alumínium öntvényből készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így a lámpa ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a kültéri környezetnek. Az IP65 védelemnek köszönhetően a lámpa védett a nedvességtől és por bejutásától, így bátran használható kültéri területeken is.

A XIXI kültéri LED süllyesztett lámpa rendelkezik állítható fénycsóvával, amely lehetővé teszi a fény irányítását a kívánt területre. Ezáltal könnyedén kiemelheti a lépcsőket, a lábazatokat vagy más fontos részleteket a kültéri környezetben, és meghatározhatja a megvilágítás intenzitását és irányát.

A lámpa beépített COB LED fényforrással rendelkezik, amely kiválóan megvilágítja a környezetet. A 10 W-os maximális teljesítmény és a magas minőségű LED technológia biztosítja a hatékony és energiatakarékos világítást. A 3000K-es színhőmérséklet kellemes és meleg fényt biztosít, amely kellemes hangulatot teremt a kültéri területeken.

A XIXI kültéri LED mennyezetbe süllyesztett lámpa a XIXI lámpacsalád része, amely a modern és stílusos világítótestek széles választékát kínálja. Ez a lámpatest a modern design és a funkcionalitás tökéletes ötvözete, amely kiválóan illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe.

Adatok
Típus
sűlyesztett lámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
XIXI
Lámpatest színe
matt fehér
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
átlátszó
Bura anyaga
üveg
Átmérő
12 cm
Mélység
12 cm
Maximális teljesítmény
10 W
Érintésvédelmi osztály
I
Beépített LED fényforrás típusa
COB LED
Forma
kerek
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Beépítési méret
95 mm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!