BLOG

Hogyan szereljük fel új csillárunk?

Hogyan szereljük fel új csillárunk?

Az új csilllár felszerelésének nem kell feltétlenül nehéznek lennie. Bár a  csillárok nagy és gyönyörű világítótestek, amelyek a szoba központi elemeként szolgálhatnak.

Emmek a praktikus útmutatónak, hogy gyorsan megtanulhatja, hogyan kell biztonságosan és helyesen felszerelni a csillárokat a tartós vonzerő érdekében.

  1. Ehhez a projekthez csavarhúzóra és csípőfogora lesz szüksége.
  2. Menjen a biztosítéktáblához, és kapcsolja ki a tápellátást és a lámpákat. Egy voltmérő vagy fázísceruza segítségével győződjön meg arról, hogy az elektromos csatlakozó áramellátása megszakadt. VIGYÁZAT: A felkapcsolásával végzett  ellenőrzés nem mindig pontos.
  3. Az áramellátás kikapcsolása után óvatosan távolítsa el a régi lámpatestet és a rögzítőelemeket. Rögzítse az új konzolt a mennyezetre.
  4. A lámpatest összeszerelését lehetőleg egy kartonon végezze a felesleges karcolások elkerülésének érdekében.
  5. Miután végzett a lámpatest összeszerelésével akassza fel a lámpatestet úgy, hogy az üvegek még nem kerülnek a helyükre.Ezzel megkönnyíti a lámpatest felakasztásá
  6. Miután meghatározta, hova szeretné lógatni a lámpatestet, vezesse át a vezetéket a konzolon. Vágja le a felesleges vezetéket, hagyjon meg kb. 10 cm-ert pluszba. Csupaszítsa le a vezeték mindkét végét. Csatlakoztassa a barna vezetéket a barna vezetékhez, és csavarja össze őket egy vezetékcsatlakozóval. Ugyanezt tegye a kék vezetéknél és a zöld- sárga vezetéknél is.
  7. Rejtse el a vezetékeket és rögzítse a mennyezetrózsát. Ezután tegye hélyükre a búrákat és fényforrásokat.
  8. Kapcsolja vissza a tápfeszültséget a megszakítódoboznál, majd kapcsolja vissza a lámpát, és élvezze.
  9. Ha bármilyen probléma adódna a telepítés során, forduljon engedélyes villanyszerelőjéhez,  vagy rendelje meg webáruházunkon keresztül a csillár felszerelését.