BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér

BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér
BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér
BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér

BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér cikkszáma: 33087924

Cikkszám
33087924
Maximális fényerő
8 120 Lumen
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
G9
LED lámpa
nem
Nincs raktáron
Kifutó Típus!
Részletek

Elegáns és lenyűgöző, a BOLLICINE modern LED csillár, tizennégyes, fehér, egy kivételes bájjal bíró megvilágítási eszköz, amely ötvözi a modern stílust a kifinomult dizájnnal.

A csillár különleges tulajdonsága a tizennégy darab átlátszó és opál fújt üveggömb, amelyek egyedülálló gomb formát alkotnak. A gömbök között elhelyezett G9 foglalatok lehetővé teszik a fény egyenletes eloszlását a helyiségben. A csomag tartalmazza a G9 3000K/370lm LED fényforrást is, amely garantálja a csillár maximális fényerejét, ami eléri a 8 120 lument.

A lámpatest fémből készült, a króm szín pedig stílusos és modern megjelenést kölcsönöz. A 50 cm átmérőjű lámpatest megfelelő fényterjesztést biztosít, míg a maximális teljesítmény 560 watt, amely kiváló fényerőt és energiatakarékosságot biztosít.

Az IP20-as védettség garantálja, hogy a lámpa ellenáll a por és egyéb apró szilárd anyagok behatolásának. A csillár 3 év garanciával érkezik, ami bizonyítja a termék tartósságát és minőségét. A szállítási idő 5-10 munkanap.

A BOLLICINE modern LED csillár tömege 9,5 kg, így stabil és robusztus, de könnyedén felszerelhető. Az izzó cserélhető, így hosszú távon is kényelmes megoldást biztosít.

Világítsa meg otthonát ezzel a kifinomult és modern csillárral, amely nem csak fényt ad, hanem stílust és eleganciát is hoz a belső terekbe.

Adatok
Típus
csillár
Stílus
Modern
Lámpacsalád
BOLLICINE
Lámpatest színe
króm
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
átlátszó és oál
Bura anyaga
üveg
Foglalatok száma
14
Átmérő
50 cm
Maximális teljesítmény
560 W
Izzót-fényforrást tartalmaz
igen
Izzó cserélhető?
igen
Garancia
3 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
9,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek