CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes
CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes
197 290 Ft

CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes

CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes
CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes

CLOWN Modern függőlámpa színes színben,G9 foglalattal, cikkszáma:330100937

Cikkszám
330100937
Maximális fényerő
4 060 Lumen
IP védelem
IP 20
Foglalat típusa
G9
LED lámpa
nem
Szállítható
197 290 Ft
Részletek

A CLOWN Modern függőlámpa, színes, hetes variációban, rendkívüli összhangban áll a színek és a modern design között. Hét különböző színű és formájú üvegbúrája teszi a lámpát igazán egyedivé és különlegessé.

A lámpa ovális formájú lámpatesténél találkozik a funkció és az esztétika, amely hozzájárul a különböző terek, mint például a nappali, az étkező vagy a hálószoba stílusos világításához. A lámpatest méretei, a 30 cm szélesség, 80 cm hosszúság és a legkisebb, 50 cm magasság biztosítják a kiváló és elosztott fényerőt, valamint a vizuális hatást.

A függőlámpa hét G9 foglalattal rendelkezik, amelyek összesen maximum 196 watt teljesítményű fényforrást képesek szolgáltatni. Minden foglalatba beletartozik egy 370 lm/3000K G9 fényforrás, amely kiváló minőségű, meleg színű fényt biztosít.

A lámpatest magassága állítható, a felszerelés során 49-től akár 130 cm-ig is, így minden helyiségben tökéletesen alkalmazkodik a hely adottságaihoz és igényeihez. Az IP20-as védettségi osztály azt jelenti, hogy a lámpatest védett a por és más apró szilárd anyagok ellen, így hosszú élettartamot és megbízható használatot biztosít.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék nem tartalmaz beépített LED-et, de a csomag tartalmazza az összes szükséges fényforrást. A CLOWN Modern függőlámpa 2 év garanciával rendelkezik, és a várható szállítási idő 5-10 munkanap.

Térjen vissza a színekhez a CLOWN Modern függőlámpával! A színes, hét darab fújt üvegbúra minden enteriőrben stílusosan mutat, és a különleges fényhatás garantáltan kellemes, átfogó világítást biztosít minden helyiségben.

Adatok
Típus
függőlámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
CLOWN
Szélesség
30 cm
Hosszúság
80 cm
Magasság
50 cm
Teljes magasság
135 cm
Foglalatok száma
7
Maximális teljesítmény
196 W
Szín
színes
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek