Crayon kültéri álló lámpa, rozsdabarna 10073
Kültéri állólámpa Crayon rozsdabarna 10073
30 290 Ft

Kültéri állólámpa Crayon rozsdabarna 10073

Crayon kültéri álló lámpa, rozsdabarna 10073
Crayon kültéri álló lámpa, rozsdabarna 10073

Modern kültéri állólámpa rozsdabarna lámpatest, opál búrával. magassága: 80 cm.

Cikkszám
10010073
Maximális fényerő
980 Lumen
IP védelem
IP 44
Foglalat típusa
E27
LED lámpa
nem
Szállítható
30 290 Ft
Részletek

A Crayon rozsdabarna kültéri állólámpa modern stílusával és kiváló minőségű anyaghasználatával kiemelkedő darabja lehet kertjének vagy kültéri területének. Az elegáns és praktikus világítási megoldás az esti órákban hangulatos fényt varázsol környezetébe.

Az állólámpa alumínium öntvényből készült rozsdabarna színű lámpatesttel rendelkezik, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, és elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az opál színű műanyag búra szépen szórja a fényt, így kellemes, meleg világítást biztosít.

A Crayon rozsdabarna kültéri állólámpa E27-es foglalattal rendelkezik, így a fényforrást a felhasználó szabadon választhatja meg és cserélheti ki. A lámpa maximális teljesítménye 42W, amely akár 980 lumen fényerőt is képes előállítani.

Az IP44 védelemmel rendelkező lámpa megvédi a portól és a fröccsenő víztől, így biztonságosan használható kültéri környezetben. A lámpa magassága 80 cm, szélessége és hosszúsága pedig 10 cm, így elegánsan, de hatékonyan világítja meg a környezetét.

A dimmelhető funkcióval rendelkező lámpa lehetővé teszi a fényerő igény szerinti beállítását. A termékre 1 év garancia vonatkozik, a szállítási idő pedig 5-10 munkanap.

A Crayon rozsdabarna állólámpa ideális választás lehet a kertben, teraszon, bejárati úton vagy bármely más kültéri területen történő használatra. Minőségi anyagai és letisztult formavilága miatt hosszú távú, stílusos világítási megoldást kínál.

Adatok
Típus
állólámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
Crayon
Lámpatest színe
rozsdabarna
Lámpatest anyaga
alumínium öntvény
Bura színe
opál
Bura anyaga
műanyag
Szélesség
10 cm
Hosszúság
10 cm
Magasság
80 cm
Foglalatok száma
1
Maximális teljesítmény
42 W
Érintésvédelmi osztály
I
Forma
kerek
Garancia
1 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek