BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es
BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es
386 900 Ft

BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es

BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es
BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es

Különleges formájú modern LED csillár négyes gyűrűvel, fekete lámpatesttel és opál búrával. Hagyományos fali kapcsoló segítségével három lépcsőben fényerőszabályozható.

Cikkszám
110121160
Maximális fényerő
5 765 Lumen
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
Szállítható
386 900 Ft
Részletek

A BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es egy rendkívül elegáns és modern design-nal rendelkező lámpa, amely minden belső térben megállja a helyét. A matt fekete lámpatest és az opál bura kombinációja igazán lenyűgöző és stílusos, míg a különleges formavilág és a négy gyűrű adja a lámpa egyedi karakterét.

A fém lámpatest tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, míg az opál színű akrilból készült bura garantálja a lágy, egyenletes fényeloszlást. A lámpában található SMD LED fényforrás háromféle fényerő-fokozattal rendelkezik, amelyek közül választhat a különböző napszakokhoz vagy hangulatokhoz igazodva. A fényforrás maximális fényereje 5765 lumen, a színhőmérséklete pedig melegfényű 3000 K.

A BIAS modern LED csillár méretei a következők: szélessége 43 cm, hosszúsága 120 cm, magassága pedig 38 cm, míg a teljes magasság 150 cm. Az 87W maximális teljesítmény garantálja a megfelelő fényviszonyokat nagyobb helyiségekben is, például nappalikban vagy étkezőkben.

Az IP20-as védelmi besorolása miatt a lámpa kizárólag beltéri használatra alkalmas. A termék földelést igényel, ezért a telepítését szakemberrel ajánljuk elvégeztetni. A LED fényforrás cserélhető, de mivel ez szakértelmet igényel, javasoljuk, hogy ezt szakember végezze el.

A BIAS modern LED csillár, fekete, 4-es 3 év garanciával kerül értékesítésre, a szállítási idő pedig 5-10 munkanap. A termék cikkszáma: 110121160, és 386 900 Ft-os áron vásárolható meg.

Tegye otthonát még stílusosabbá ezzel a modern és elegáns csillárral, amely minden belső térben lenyűgöző hatást kelt!

Adatok
Típus
csillár
Stílus
Modern
Lámpacsalád
BIAS
Lámpatest színe
matt fekete
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
akril
LED színhőmérséklet:
3 000 Kelvin
Szélesség
43 cm
Hosszúság
120 cm
Magasság
38 cm
Teljes magasság
150 cm
Maximális teljesítmény
87 W
Érintésvédelmi osztály
I
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
90
LED színhőmérséklet
melegfényű 3000
Garancia
3 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!