BIAS modern LED csillár, matt arany, négyes

BIAS modern LED csillár, matt arany, 3-as
BIAS modern LED csillár, matt arany, 3-as
BIAS modern LED csillár, matt arany, 3-as

Különleges formájúmodern LED csillár három gyűrűvel, matt arany lámpatesttel és opál búrával. Hagyományos fali kapcsoló segítségével három lépcsőben fényerőszabályozható.

Cikkszám
110121159
Maximális fényerő
5 765 Lumen
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
Nincs raktáron
Kifutó Típus!
Részletek

A BIAS modern LED csillár, matt arany, négyes kiemelkedő választás, ha eleganciát és modern dizájnt keres. A lámpa négy gyűrűből álló, egyedülálló szerkezete, valamint a matt arany színű fém lámpatest és az opál akril búra harmonikus egyvelegével stílusos megjelenést kölcsönöz a térnek.

Az SMD LED fényforrás hagyományos fali kapcsoló segítségével három fényerőszint között választhat, így tökéletesen beállíthatja a kívánt hangulatot és fényviszonyokat. Maximális fényereje 5 765 lumen, mely a meleg, 3000 K színhőmérsékletű fényforrással kellemes, otthonos atmoszférát teremt.

A BIAS LED csillár méretei: szélessége 43 cm, hosszúsága 120 cm, magassága 38 cm, míg a teljes magassága 150 cm. Maximális teljesítménye 87W, ami a nagy fényereje mellett energiatakarékos megoldást is biztosít.

Az IP20 védelmi osztályba tartozó lámpa belső helyiségekben, például nappaliban, étkezőben vagy hálószobában használható. Fontos megjegyezni, hogy a lámpa földelést igényel, ezért telepítését szakember végezze.

A csillár fényforrása cserélhető, de mivel ez műszaki tudást igényel, ezért javasoljuk, hogy szakember végezze el.

A BIAS modern LED csillár, matt arany, négyes 3 év garanciával rendelkezik. A szállítási idő raktárkészlet függvényében 5-10 munkanap.

A BIAS modern LED csillár, matt arany, négyes nem csak megvilágítja a teret, de egyben látványos dekorációs elem is. A kifinomult arany szín és a modern, letisztult formavilág teszi igazán különlegessé.

Adatok
Típus
csillár
Stílus
Modern
Lámpacsalád
BIAS
Lámpatest színe
matt arany
Lámpatest anyaga
fém
Bura színe
opál
Bura anyaga
akril
LED színhőmérséklet:
3 000 Kelvin
Szélesség
43 cm
Hosszúság
120 cm
Magasság
38 cm
Teljes magasság
150 cm
Maximális teljesítmény
87 W
Érintésvédelmi osztály
I
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen, 3 lépcsőben
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
CRI
90
LED színhőmérséklet
melegfényű 3000
Garancia
3 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!