Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ
Menü

Beltéri lámpák

Online lámpa szaküzletünben csillárok, mennyezeti lámpák, szpotlámpák, fali lámpák, álló lámpák és asztali lámpák nagy választékban kaphatóak. Online lámpa szaküzlet - lámpa webáruház
Smart home Smart home
Lámpa szaküzletünkben nemcsak a hagyományos lakás világítás-renszerekben alkalmazható lámpákat, hanem az úgynevezett Smart rendszerekhez vagy okosrendszerekhez is alkalmazható lámpákat is megtalálja. Ebben a kategóriában kijezetten az okosrendszerekhez is alkalmazható lámpatesteket gyűjtöttük össze. Válogasson kedvére és rendelje meg az Ön által kiválasztott lámpát kényelmesen webáruházunkból!
Függő lámpák Függő lámpák
Kínálatunkban a legmodernebb beépített LED fényforrással működő design függő lámpáktól kezdve, az egyszerű konyhai függesztékeken át, az exkluzív minőségű kristállyal díszített függ lámpákig mident megtalál a kedves érdeklődő.
Rendezés:

A lakások, házak belső tereit a megfelelő megvilágítás segítségével tehetjük igazán otthonossá

Egy lakás vagy családi ház építése, felújítása során nagyon fontos, hogy komoly figyelmet fordítsanak a megfelelő világítás tervezésre hiszen a különböző lámpa típusok, különböző fényt biztosítanak.

csillárokfüggő lámpák és a  mennyezeti lámpák kiváló általános megvilágítást biztosítanak a legtöbb helyiségben akkor, ha fényerejük megfelelően lett megválasztva. E mellett azonban fontos hangsúlyt kell fektetni a megfelelő méret kiválasztására is, hiszen ezek a lámpák helyiség közepén helyezkednek el és emiatt a például egy nappali berendezésében is nagyon fontos szerepet játszanak.

fali lámpák a legtöbbször, helyi kiegészítő világításként működnek.

Az álló lámpák és az asztali lámpák pedig olyan helyi megvilágítások ami mellett valamilyen konkrét tevékenységet(olvasás, horgolás...) végzünk. Így ezeknél a lámpáknál leginkább az a fontos, hogy könnyen áthelyezhetők amikor arra van szükség.

A szpotlámpákat a helyiség valamely részének kiemelésére használjuk, így azok nem alkalmasak általános megvilágításra, ugyanakkor egy szobrot vagy sarkot teljesen kivilágítanak.

szpotlámpák egyik legelterjedtebb változata az álmennyezetbe építhető világítás, amely kiemelő funkciója mellett- természetesen elég sűrűn alkalmazva- kiváló általános világítást is biztosít, ugyanakkor csak a z Önnek megfelelő helyre világít.

beépíthető szpotlámpák egyik speciális alkalmazási területe a lépcsőmegvilágítás. Ezek a világítótestek leginkább méretükben és fényerejükben különböznek a hagyományos beépíthető lámpáktól, hiszen legtöbbször a lépcsőfok közvetlen közelébe kerülnek.  

Nálunk minden lámpatípusból csak a kiváló minőségű termékeket találja meg, Nem fog csalódni amikor kibontja a dobozt!

Keresés