Beltéri lámpák

Az online lámpaszaküzletünkben kapható beltéri lámpákról
Online lámpa szaküzletünkben az alábbi stílusú beltéri lámpák közül választhat:

modern stílusú beltéri lámpák
klasszikus stílusú beltéri lámpák
rusztikus stílusú beltéri lámpák
minimál stílusú beltéri lámpák
modern-és klasszikus stílusú kristály lámpák
A nappali helyiség megvilágításáról
Manapság minden nappali helyiség egy fő világításból (csillár, mennyezeti lámpa) és különböző kiegészítő világításokból(fali lámpák,asztali lámpák, álló lámpák)áll.

Ezenkívül egyre több helyen találkozni valamilyen állmennyezeti világítással( beépíthető szpotlámpák,LED szalagok).

Lámpa szaküzletünkben nemcsak a hagyományos lakásvilágításhoz tartózó csillárokat, mennyezeti lámpákat és rejtett világításokat forgalmazunk, hanem egyre inkábbnagyobb teret hódító okosház rendeszerekhez igazodó lámpákat is. 

Az "okos világításról"
Az "okosrendszerek" többek között világítás vezérlést is  megvalósítanak. Ahhoz, hogy ennek előnyit kihasználhassuk megfelelően szabályozható csillárokat, mennyzeti lámpákat, álló és asztali lámpákat, beépíthető szpotlámpákat vagy LED szalagokat kell használni.  

Kínálatunkban szerepelnek olyan beltéri lámpák is, melyekhez saját vezérlő elektronika és a legtöbbszö saját szoftver tartozik. Ezek az úgynevezett SMART lámpák. 

Kültéri lámpát beltérre?
Az emberek többségében felmerül a kérdés: kültéri lámpát használhatok-e beltéri lámpaként?

A válaszunk egyértelműen: IGEN. A beltéri lámpákat minden további nélkül helyettesítheti kültér lámpával, ha annak a stílusa, designja jobban megfeflel az Ön számára( Ez leggyakrabban a mennyezeti lámpáknál, fali lámpáknál vagy függesztékeknél fordul elő.

Mi próbáltuk úgy össze állítani a beltéri lámpa kínálatunkat, hogy abba már néhány -általunk beltéri felhasználásra is alkalmasnak ítélt- kültéri lámpa is belekerült.

A lakások, házak belső tereit a megfelelő megvilágítás segítségével tehetjük igazán otthonossá
Egy lakás vagy családi ház építése, felújítása során nagyon fontos, hogy komoly figyelmet fordítsanak a megfelelő világítás tervezésre hiszen a különböző lámpa típusok, különböző fényt biztosítanak.

A csillárok, függő lámpák és a  mennyezeti lámpák kiváló általános megvilágítást biztosítanak a legtöbb helyiségben akkor, ha fényerejük megfelelően lett megválasztva. E mellett azonban fontos hangsúlyt kell fektetni a megfelelő méret kiválasztására is, hiszen ezek a lámpák helyiség közepén helyezkednek el és emiatt a például egy nappali berendezésében is nagyon fontos szerepet játszanak.

A fali lámpák a legtöbbször, helyi kiegészítő világításként működnek.

Az álló lámpák és az asztali lámpák pedig olyan helyi megvilágítások ami mellett valamilyen konkrét tevékenységet(olvasás, horgolás...) végzünk. Így ezeknél a lámpáknál leginkább az a fontos, hogy könnyen áthelyezhetők amikor arra van szükség.

A szpotlámpákat a helyiség valamely részének kiemelésére használjuk, így azok nem alkalmasak általános megvilágításra, ugyanakkor egy szobrot vagy sarkot teljesen kivilágítanak.

A szpotlámpák egyik legelterjedtebb változata az álmennyezetbe építhető világítás, amely kiemelő funkciója mellett- természetesen elég sűrűn alkalmazva- kiváló általános világítást is biztosít, ugyanakkor csak a z Önnek megfelelő helyre világít.

A beépíthető szpotlámpák egyik speciális alkalmazási területe a lépcsőmegvilágítás. Ezek a világítótestek leginkább méretükben és fényerejükben különböznek a hagyományos beépíthető lámpáktól, hiszen legtöbbször a lépcsőfok közvetlen közelébe kerülnek.  

Nálunk minden lámpatípusból csak a kiváló minőségű termékeket találja meg, Nem fog csalódni amikor kibontja a dobozt!

Szűrés