Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ
Menü

Beltéri lámpák

Online lámpa szaküzletünben csillárok, mennyezeti lámpák, szpotlámpák, fali lámpák, álló lámpák és asztali lámpák nagy választékban kaphatóak. Lámpaszaküzlet, az online lámpaáruház
Smart home lámpák Smart home lámpák
Lámpa szaküzletünkben nemcsak a hagyományos lakás világítás-renszerekben alkalmazható lámpákat, hanem az úgynevezett Smart rendszerekhez vagy okosrendszerekhez is alkalmazható lámpákat is megtalálja. Ebben a kategóriában kijezetten az okosrendszerekhez is alkalmazható lámpatesteket gyűjtöttük össze. Válogasson kedvére és rendelje meg az Ön által kiválasztott lámpát kényelmesen webáruházunkból!
Csillár Csillár
A különböző helyiségek legfontosabb és leglátványosabb központi világítását a csillárok adják. Kínálatunkban minden stílushoz és mindenféle méretű helyisgéghez talál megfelelő csillárt.
Függőlámpa Függőlámpa
Kínálatunkban a legmodernebb beépített LED fényforrással működő design függő lámpáktól kezdve, az egyszerű konyhai függesztékeken át, az exkluzív minőségű kristállyal díszített függ lámpákig mident megtalál a kedves érdeklődő.
Mennyezeti lámpa Mennyezeti lámpa
A legmodernebb LED mennyezeti lámpáktól a klasszikus kristály mennyezeti lámpáig mindent megtalál kínálatunkban! Válogasson kedvére és rendelje meg most online.
Fali lámpa Fali lámpa
A lakóhelyiségek egyik legfontosabb kiegészítő világítása a fali lámpa.Kínálatunkban minden stílusban és kivitelben talál fali lámpát!
Rendezés:
169.900 Ft (133.780 Ft + ÁFA)
Rendelhető
34.490 Ft (27.157 Ft + ÁFA)
Rendelhető
34.490 Ft (27.157 Ft + ÁFA)
Rendelhető
34.490 Ft (27.157 Ft + ÁFA)
Rendelhető
21.690 Ft (17.079 Ft + ÁFA)
Rendelhető
19.090 Ft (15.031 Ft + ÁFA)
Rendelhető
28.190 Ft (22.197 Ft + ÁFA)
Raktáron
12.290 Ft (9.677 Ft + ÁFA)
Rendelhető
14.090 Ft (11.094 Ft + ÁFA)
Rendelhető
17.537.905 Ft (13.809.374 Ft + ÁFA)
Rendelhető

A lakások, házak belső tereit a megfelelő megvilágítás segítségével tehetjük igazán otthonossá

Egy lakás vagy családi ház építése, felújítása során nagyon fontos, hogy komoly figyelmet fordítsanak a megfelelő világítás tervezésre hiszen a különböző lámpa típusok, különböző fényt biztosítanak.

csillárokfüggő lámpák és a  mennyezeti lámpák kiváló általános megvilágítást biztosítanak a legtöbb helyiségben akkor, ha fényerejük megfelelően lett megválasztva. E mellett azonban fontos hangsúlyt kell fektetni a megfelelő méret kiválasztására is, hiszen ezek a lámpák helyiség közepén helyezkednek el és emiatt a például egy nappali berendezésében is nagyon fontos szerepet játszanak.

fali lámpák a legtöbbször, helyi kiegészítő világításként működnek.

Az álló lámpák és az asztali lámpák pedig olyan helyi megvilágítások ami mellett valamilyen konkrét tevékenységet(olvasás, horgolás...) végzünk. Így ezeknél a lámpáknál leginkább az a fontos, hogy könnyen áthelyezhetők amikor arra van szükség.

A szpotlámpákat a helyiség valamely részének kiemelésére használjuk, így azok nem alkalmasak általános megvilágításra, ugyanakkor egy szobrot vagy sarkot teljesen kivilágítanak.

szpotlámpák egyik legelterjedtebb változata az álmennyezetbe építhető világítás, amely kiemelő funkciója mellett- természetesen elég sűrűn alkalmazva- kiváló általános világítást is biztosít, ugyanakkor csak a z Önnek megfelelő helyre világít.

beépíthető szpotlámpák egyik speciális alkalmazási területe a lépcsőmegvilágítás. Ezek a világítótestek leginkább méretükben és fényerejükben különböznek a hagyományos beépíthető lámpáktól, hiszen legtöbbször a lépcsőfok közvetlen közelébe kerülnek.  

Nálunk minden lámpatípusból csak a kiváló minőségű termékeket találja meg, Nem fog csalódni amikor kibontja a dobozt!

Keresés