Csillárok

Lámpaszaküzletünkben a modern és klasszikus csillárok mellett, rusztikus és vintage stlusú csillárokat is talál.

Az általunk forgalmazott csillárok mind prémium minőséget képviselnek, minőségi anyagakból készülnek. A termékleírásoknál és az általunk megadott különböző fizikai adatoknál mindig törekszünk arra, hogy megkönjítsük a vásárlóknak, hogy a részükre leginkább megfelelő lámpát, jelen esetben csillárt tudják kiválasztani.

Az általunk alkalmazott szűrő "lámpakereső" segítségével ezért Ön nemcsak a a csillárok stílusára vagy felhasznált fényforrások számára és típusára, hanem a csillár teljes magasságáraés átmérőjére szűrhet.

Csiilárok kategóriánkon belül pedig több olyan kategóriát is létrehoztunk, amely segít a megfelelő csillár kiválasztásához közelebb jutni.


580termék
 

A megfelelően megválasztott csillár bármelyik helyiséget széppé varázsolja!

Régen a a hatalmas kastélyok és villák világában voltak csak elérhetőek ezek a csodálatos szerkezetek. Monumentális kristály csillárok, vagy hatalmas bronzból készült flamand, esetleg szecessziós csillárok, melyek nagyon sok helyen a mai napig fennmaradtak, sőt még most is használatban van egy részük.

A kor előrehaladtával azonban egyre több kisebb-nagyobb lakás és ház épül, amelyekben ugyancsak világítani kell, így az igények lassan átalakultak és mostanra, egyre több kisebb ugyanakkor egyre modernebb szerkezű csillárok lettek a jellemzőek.

Manapság egyre több beépített LED fényforrással rendelkező csillár készül. Ezek a lámpák már igazából csak ici-picit emlékeztetnek nagy elődjeikre. A mostani csillárokra legtöbbször a króm szín jellemző, elvétve találunk réz vagy patina csillárt a gyártók kínálatában.

Mi megpróbálunk ezekből is válogatni valamennyit a kedves vásárló részére.

Kínálatunkban széles választékot talál mind a klasszikus, esetleg selyem ernyővel díszített csillároktól a rusztikus, fából készült csillárokon át a modern kristály csillárig vagy LED csillárig mindent megtalál, ne habozzon válogasson kedvére!

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
26 090 Ft - 4 106 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
144 Lumen - 70 200 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 200
Szélesség
 (cm)
4 cm - 115 cm
Hosszúság
 (cm)
12 cm - 303 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 320 cm
Teljes magasság
 (cm)
14 cm - 500 cm
Átmérő
 (cm)
2 cm - 200 cm
Teljes átmérő
 (cm)
30 cm - 120 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
23 W - 360 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza