Fali lámpák

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet.hu gazdag választékát beltéri fali lámpák terén! Több mint 800 különböző stílusú és funkciójú termékünkkel tökéletes megoldást kínálunk minden otthoni világítási igényre. Legyen szó modern vagy klasszikus designról, nálunk megtalálja a tökéletes fali lámpát hálószobához, nappaliba, étkezőbe vagy gyerekszobába. Válogasson energiatakarékos LED és elegáns kristály fali lámpáink közül, hogy otthona még hangulatosabb és stílusosabb legyen.


1037termék
 

A Beltéri Fali Lámpák Sokszínűsége

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet beltéri fali lámpák kínálatában, ahol a modern és klasszikus design találkozik. Kínálatunkban 893 különböző termék található, melyek ideálisak az otthoni világításhoz.

Modern és Energiatakarékos Megoldások

Válogasson energiatakarékos LED technológiájú lámpáink közül, melyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosítanak. Modern és minimalista dizájnú termékeink tökéletesen illeszkednek a kortárs otthonokba.

Változatosság és Stílusok

Kínálatunkban találhatóak a modern, designer, rusztikus és kristály fali lámpák, melyek különböző stílusú otthonokba illeszkednek. A fürdőszobai tükörmegvilágító lámpák és képmegvilágítók kiemelik a dekoratív elemeket, míg az indirekt fali lámpák lágy fényt biztosítanak.

Funkcionalitás és Rugalmasság

Fali lámpáink nem csak világítanak, hanem dekoratív elemként is hozzájárulnak a helyiség hangulatának megteremtéséhez. Ideálisak olvasáshoz, kézműves tevékenységekhez, vagy akár a gyerekszobában a játékos mintáikkal.

Kivitelezés és Minőség

Minőségi anyagokból készült termékeink garantálják a tartósságot és az esztétikus megjelenést. Választhat fémből, fából vagy textil ernyővel készült lámpák közül, melyek a természetes és az ipari stílusú dekorációval kombinálva egyedi hangulatot teremtenek.

Stílusos Design

A Lámpaszaküzletnél nagy hangsúlyt fektetünk a designra. Válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön otthonához leginkább illő fali lámpát.

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet beltéri fali lámpák széles választékát, és válassza ki a tökéletes darabot otthona belső teréhez. Akár egy elegáns étkezőbe, egy modern nappaliba, vagy egy vidám gyerekszobába keres világítást, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő megoldást.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 690 Ft - 920 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
28 Lumen - 6 716 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 700 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 66
Szélesség
 (cm)
2 cm - 585 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 120 cm
Magasság
 (cm)
1 cm - 152 cm
Teljes magasság
 (cm)
3 cm - 227 cm
Ernyő magassága
 (cm)
2 cm - 18 cm
Átmérő
 (cm)
3 cm - 80 cm
Kivágási méret
 (cm)
6 cm - 8 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
1 W - 60 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza