indirekt fali lámpák

Fedezze fel az indirekt fali lámpák diszkrét és modern varázsát a Lampaszakuzlet.hu-n! Ezek a lámpák különleges megvilágítást biztosítanak, lágyan szórva a fényt a falakra, teremtve ezzel meghitt és nyugtató atmoszférát otthonában. Tökéletes választás azok számára, akik a finom és visszafogott világítási megoldásokat részesítik előnyben. Válasszon kínálatunkból, hogy otthona falai elegáns fényben ússzanak!


128termék
 

Indirekt Fali Lámpák: Lágy Világítás a Diszkrét Elegancia Jegyében

Az indirekt fali lámpák a modern világítás egyik legnépszerűbb formája, amelyek lágyan szórják a fényt a falakra, kellemes és meghitt atmoszférát teremtve. Ezek a lámpák ideálisak a visszafogott, de stílusos világítási megoldásokat kedvelők számára. A Lampaszakuzlet.hu kínálatában található indirekt fali lámpák széles választéka mindenféle enteriőrbe tökéletesen illeszkedik.

A Lágy Világítás Előnyei

Az indirekt fali lámpák lágy és egyenletes fénye ideális a pihentető és nyugtató hatás eléréséhez. Ezek a lámpák nem hoznak létre erős árnyékokat vagy vakító fényeket, így tökéletesek olvasáshoz, pihenéshez vagy a nappali és hálószoba kellemes hangulatának megteremtéséhez.

Stílusos és Modern Design

Az indirekt fali lámpák modern és stílusos designja tökéletesen illeszkedik a kortárs otthonokba. A Lampaszakuzlet.hu-nál kínált lámpák között megtalálhatóak az egyszerű és letisztult formák, valamint a bonyolultabb és művészi kialakítású modellek is. Ezek a lámpák nemcsak funkcionálisak, hanem a helyiség design elemeként is szolgálnak.

A Tökéletes Indirekt Fali Lámpa Kiválasztása

A tökéletes indirekt fali lámpa kiválasztásánál fontos figyelembe venni a helyiség méretét, stílusát és a világítási igényeket. Egy jól megválasztott lámpa nemcsak kellemes világítást biztosít, hanem hozzájárul a helyiség általános designjához és hangulatához is. A Lampaszakuzlet.hu kínálatában található széles választék segít megtalálni azt az indirekt fali lámpát, amely tökéletesen illeszkedik otthona modern vagy minimalista stílusához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 390 Ft - 153 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
286 Lumen - 3 303 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 700 Kelvin - 3 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
4 cm - 110 cm
Hosszúság
 (cm)
7 cm - 120 cm
Magasság
 (cm)
6 cm - 115 cm
Teljes magasság
 (cm)
4 cm - 211 cm
Átmérő
 (cm)
16 cm - 26 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
6 W - 36 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza