Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük mennyezeti lámpáink kategóriájában! Itt számos különfélével találkozhat, amelyek egytől-egyig tökéletesen kiegészítik otthona belső terét. A mennyezeti lámpák alapvető szerepet játszanak abban, hogy otthona minden szeglete megfelelően megvilágított és hangulatos legyen, legyen szó nappaliról, hálószobáról, fürdőszobáról, konyháról, étkezőről vagy gyermekszobáról.

Választék:

Kínálatunkban mind modern, mind klasszikus stílusú mennyezeti lámpák széles választékát találja, melyek különböző anyagokból és színekben érhetők el, beleértve a króm, réz és arany színű modelleket, valamint a textil ernyős és üveglapos változatokat. Az antikolt stílusú és rusztikus mennyezeti lámpák pedig tökéletesen illenek a hagyományosabb belső terekbe.

LED Technológia:

A LED technológia alkalmazása lehetővé teszi az energiatakarékos világítást és a hosszú élettartamot. Válassza a LED mennyezeti lámpákat, ha szeretne egy modern és hatékony világítási megoldást.

Exkluzív Design:

Design mennyezeti lámpáink a stílus és a minőség tökéletes egyensúlyát kínálják, hogy exkluzív megjelenést biztosítsanak otthonában. Az elegáns kristály mennyezeti lámpák pedig luxus hangulatot kölcsönöznek bármilyen belső térnek.

Felfedezés:

Böngésszen a Mennyezeti Lámpák kategóriánkban, és találja meg a tökéletes világítási megoldást, ami harmonizál otthona stílusával és megfelel az Ön igényeinek. Akár a nappalit, a hálószobát, a fürdőszobát vagy a gyermekszobát szeretné megvilágítani, biztosan talál nálunk olyan mennyezeti lámpát, amely tökéletesen illeszkedik az Ön elképzeléseihez.


1096termék
 

A mennyezeti lámpákat a lakás szinte minden pontján megtalálhatjuk

A mennyezeti lámpák elterjedésének a legfőbb oka, hogy manapság egyre kevesebb nagy belmagasságú lakást, házat építenek. Ezért szükség volt a mennyezeti világítások magasságának csökkentésére.

Kínálatunkban minden helyiség megvilágítására talál megfelelő mennyezeti lámpát, legyen az nappali szoba, háló, gardrób, mosdó vagy fürdőszoba.

Design mennyezeti lámpák

A design mennyezeti lámpák ugyanúgy  díszei lesznek a nappali szobájának, mint egy csillár. A design mennyezeti lámpák legtöbbje már beépített LED fényforrást tartalmaz,de ugyanúgy megtalálhatóak a régi, jól bevált E14 és E27 foglalatok is.

Klasszikus, rusztikus, szecessziós, kristály mennyezeti lámpák

Kínálatunkban rengeteg különböző stílusú mennyezeti lámpát talál. Az általunk forgalmazott mennyezeti lámpák minőségi anyagok felhasználásával, időt álló felületkezeléssel készülnek, ezért hosszútávon az Ön lakásának ékei lehetnek.

 Szűrés
Ár
 (Ft)
6 190 Ft - 3 519 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
190 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 700 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
4 cm - 830 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 180 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 168 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 300 cm
Átmérő
 (cm)
2 cm - 535 cm
Teljes átmérő
 (cm)
14 cm - 90 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
4 W - 200 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza