DESIGN LÁMPÁK

  • Üdvözöljük a Design Lámpák kategória oldalán. Itt egyedülálló választékkal találkozhat, ahol a prémium minőségű lámpáink széles skálája várja. Fedezze fel a komplett lámpa családokat, a lenyűgöző kristály csillárokat és a legmodernebb SMART HOME rendszerbe integrálható lámpákat. Jelenleg 379 különféle termék közül válogathat - mindegyikük gondosan kiválasztva, hogy a lehető legjobb minőséget és stílust kínáljuk.

    Választékunkban olyan termékek szerepelnek, mint például a UNION LED csillárok 120 cm-es átmérővel, fehér és matt arany színben, az Acrobat LED függőlámpák, vagy az ANGOLO matt fekete és matt réz álló lámpák. Az AMULET LED asztali és függőlámpáktól kezdve, az AMULETT LED csillárokig, kis és nagy méretben, valamint a BIAS modern LED csillároktól a BOLLA csillárokig és mennyezeti lámpákig, garantáltan megtalálja nálunk az ideális világítási megoldást.

    Ha már látogatott nálunk korábban, akkor nézze meg az "Utoljára megtekintett" szekciót, ahol visszatérhet a korábban érdeklődésre számot tartó termékeinkhez. Emellett a szűrési lehetőségek segítségével könnyen megtalálhatja a kívánt lámpákat ár, típus, stílus, fényerő, lámpatest színe, méretek, és sok más tulajdonság alapján.

    A Design Lámpák kategóriában minden termékünk a legmagasabb színvonalon készült, hogy otthona minden helyiségét stílusosan és hatékonyan világítsa meg. Fedezze fel ma a kínálatot, és találja meg a tökéletes világítást otthona számára!


447termék
 

Fedezze fel design lámpáink gazdag választékát, amelyek tökéletesen beleillenek otthona bármely szobájába, és eleganciát adnak környezetének. A prémium minőségű lámpák egyedi designnal és a legújabb technológiai innovációkkal érhetők el, beleértve a SMART HOME rendszerekbe való integrálhatóságot is.

A kínálatunkban található lámpák széles skáláján belül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó komplex lámpa családokról, lenyűgöző kristály csillárokról, vagy modern LED-es világításról. A termékek közt megtalálhatóak állólámpák, asztali lámpák, csillárok és függőlámpák is, melyek különböző stílusokban és színekben érhetők el, így minden otthonba tökéletesen illeszkednek.

Válogasson 379 termékünk közül, melyeket gondosan válogattunk össze, hogy a legjobb minőséget és design-t kínáljuk. A termékek névsorrendben (A-Z) találhatók, hogy könnyebben megtalálja azt, amit keres.

Utolsó lépésként, ne feledkezzen meg a szűrési lehetőségekről, melyek segítségével tovább finomíthatja keresését, például ár, típus, stílus, fényerő, lámpatest szín, méretek, teljesítmény és egyéb specifikációk szerint.

Töltse otthonát fényben és stílusban a design lámpáinkkal.

Szűrés
Ár
 (Ft)
19 190 Ft - 1 615 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
100 Lumen - 70 200 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 700 Kelvin - 3 200 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 200
Szélesség
 (cm)
2 cm - 136 cm
Hosszúság
 (cm)
8 cm - 155 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 250 cm
Teljes magasság
 (cm)
4 cm - 500 cm
Átmérő
 (cm)
1 cm - 535 cm
Teljes átmérő
 (cm)
12 cm - 80 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
5 W - 140 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza