KRISTÁLY LÁMPA AKCIÓ (2023.10.06-2023.11.30) MINDEN KRISTÁLYLÁMPÁRA -10% KEDVEZMÉNY! KUPONKÓD: 2023-11         TOVÁBB A KRISTÁLY LÁMPÁKHOZ

Kérdése van? Keressen minket telefonon vagy írjon E-mail-t!

+36203670695

info@lampaszerviz.hu

H-P: 9:00-17:30

 

Design mennyezeti lámpa

A DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategória kiváló választást kínál azoknak, akik egyedi, stílusos és modern mennyezeti lámpákat keresnek a belső térükbe. Ezek a lámpák a funkcionalitást és az esztétikát ötvözik, hogy lenyűgöző látványt nyújtsanak, miközben kellemes fényt biztosítanak a helyiségben.

Az egyedi design mennyezeti lámpák különleges formákban és anyagokban érhetők el. Találhatunk közöttük minimalista és letisztult darabokat, amelyek egyszerű vonalvezetéssel és letisztult színekkel rendelkeznek. Ezek a lámpák tökéletesek azoknak, akik a modern és minimalista stílust kedvelik, és szeretnék a helyiségben a tiszta és egyszerű megjelenést megőrizni.

Ugyanakkor a DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriában megtalálhatók olyan lámpák is, amelyek merész és extravagáns megjelenéssel rendelkeznek. Ezek a lámpák különleges formákkal és szokatlan anyagokkal készülnek, és igazi műalkotásoknak tekinthetők. Ezek a lámpák a helyiség központi elemévé válhatnak, és igazi beszédtémát teremthetnek a látogatók között.

A DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriában megtalálható lámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legújabb világítástechnikai megoldásokat alkalmazzák. LED-es vagy energiatakarékos izzókkal vannak felszerelve, így gazdaságosak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Ezek a lámpák nemcsak funkcionális megvilágítást biztosítanak, hanem egyedi hangulatot és karaktert is adnak a helyiségnek. Kiválóan illeszkednek modern, design-orientált belső terekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe és egyéb kreatív környezetekbe.

Böngéssze át a DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriát, és válasszon egy olyan lámpát, amely a személyes stílusához és az otthona vagy a munkahelye dizájnjához a legjobban illik.


116termék
 

  • Válogasson a lenyűgöző DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriában található termékek közül, és tegye otthona vagy munkahelye enteriőrjét még különlegesebbé.

  • Fedezze fel a kategória stílusos és modern mennyezeti lámpáit, amelyek egyedi formáikkal és lenyűgöző design elemekkel kápráztatják el Önt.

  • Válasszon a letisztult és minimalista lámpák közül, amelyek tiszta vonalvezetéssel és egyszerű megjelenéssel rendelkeznek. Ezek a lámpák tökéletesek azoknak, akik a modern és letisztult stílust kedvelik.

  • Ha merész és extravagáns megjelenést szeretne, válasszon a kategóriában található egyedi és különleges formákkal rendelkező mennyezeti lámpák közül. Ezek a lámpák a helyiség központi elemévé válhatnak és egyedi hangulatot teremthetnek.

  • A DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriában található lámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legújabb világítástechnikai megoldásokat alkalmazzák. Bízhat abban, hogy ezek a lámpák hosszú élettartammal rendelkeznek és kiváló világítást biztosítanak.

  • Hozza létre a saját stílusát és egyedi atmoszférát otthonában vagy munkahelyén a DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategória exkluzív választékából.

  • Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egyedi és lenyűgöző mennyezeti lámpákkal emelje ki az enteriőr egyediségét és stílusát.

  • Tekintse át a kategória széles választékát, és válassza ki a személyisége és ízlése szerinti mennyezeti lámpát, amely tökéletesen illeszkedik az otthonába vagy munkaterébe.

  • Legyen részese a modern és designvilág varázsának a DESIGN MENNYEZETI LÁMPA kategóriában található inspiráló termékekkel.

Szűrés
Ár
 (Ft)
34 190 Ft - 458 690 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
286 Lumen - 9 440 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 54
Szélesség
 (cm)
12 cm - 88 cm
Hosszúság
 (cm)
29 cm - 115 cm
Magasság
 (cm)
5 cm - 55 cm
Teljes magasság
 (cm)
5 cm - 90 cm
Átmérő
 (cm)
30 cm - 145 cm
Teljes átmérő
 (cm)
41 cm - 75 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
20 W - 92 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza