LED mennyezeti lámpa

Fedezze fel a modern világítás új dimenzióját a Lampaszakuzlet.hu LED mennyezeti lámpáival! Ezek a lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és kiváló fényerőt biztosítanak. Többféle design és forma közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjenek otthona stílusához. Legyen szó minimalista, modern vagy klasszikus enteriőrről, a LED mennyezeti lámpák ideális megoldást kínálnak minden igényre.


671termék
 

LED Mennyezeti Lámpák: A Jövő Világítása

A LED mennyezeti lámpák a modern világítástechnológia csúcsát képviselik, energiatakarékosak és rendkívül hosszú élettartamúak. Ezek a lámpák nemcsak praktikusak, hanem stílusos megjelenést is biztosítanak otthonának. A Lampaszakuzlet.hu kínálatában található LED mennyezeti lámpák széles választéka mindenféle stílusú otthonhoz ideális választás, legyen szó modern, minimalista vagy akár hagyományosabb enteriőrről.

A LED Technológia Előnyei

A LED technológia számos előnnyel rendelkezik a hagyományos izzókkal szemben. Ezek közé tartozik az alacsony energiafogyasztás, a hosszú élettartam és a kiváló fényerő. Ezenfelül a LED lámpák környezetbarát megoldást kínálnak, mivel kevesebb energiát fogyasztanak és hosszabb ideig tartanak, így csökkentve az elektromos hulladék mennyiségét.

Stílus és Design

A LED mennyezeti lámpák különböző stílusokban és formákban érhetőek el, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a saját otthonához illő tökéletes darabot. A Lampaszakuzlet.hu-nál kínált lámpák között megtalálhatóak a letisztult, modern designok, valamint a klasszikusabb, elegánsabb megjelenésű modellek is. Ezek a lámpák nemcsak világítanak, hanem a helyiség dekorációjának is fontos elemei.

A LED Mennyezeti Lámpák Megfelelő Kiválasztása

A LED mennyezeti lámpák kiválasztásánál figyelembe kell venni a helyiség méretét, stílusát és a szükséges fényerőt. Egy jól megválasztott LED lámpa nemcsak energiatakarékos megoldást kínál, hanem kellemes és meghitt hangulatot is teremthet otthonában. A Lampaszakuzlet.hu széles kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes LED mennyezeti lámpát, legyen az a nappali, a hálószoba vagy akár a konyha világításához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 190 Ft - 1 944 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
150 Lumen - 12 718 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 700 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
4 cm - 830 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 127 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 168 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 300 cm
Átmérő
 (cm)
2 cm - 132 cm
Teljes átmérő
 (cm)
14 cm - 60 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
4 W - 92 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza