fürdőszobai mennyezeti lámpák

Üdvözöljük a fürdőszobai mennyezeti lámpáink választékánál! A világítás nemcsak a funkcionalitás szempontjából fontos a fürdőszobában, hanem a stílus kialakításában is kulcsszerepet játszik. Megfelelő fények segítségével a fürdőszobája egyszerre lehet meghitt, funkcionális és elegáns.

Választékunkban számos stílus közül válogathat, legyen szó modern vagy klasszikus megjelenésről. Az ADA, AGADA, és ALBA modern mennyezeti lámpáink matt króm színben pompáznak, míg az AMON LED mennyezeti lámpáink kiváló fényerővel rendelkeznek a fürdőszobájában.

A terméklistánk különböző árkategóriákat és stílusokat kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális darabot. Kínálatunkban megtalálhatóak a kisebb, 25 cm-es átmérőjű modellek, a nagyobb, akár 50 cm átmérőjű darabokig. Választhat lámpáink közül az alumínium, króm, fehér vagy matt króm színekben, és számos fényerősség között.

Választékunkban továbbá LED mennyezeti lámpák is szerepelnek, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Az AMON fürdőszobai LED mennyezeti lámpa 33 cm-es és nagy méretű változatai a legmodernebb LED technológiával rendelkeznek.

Az Argo fürdőszobai mennyezeti lámpa a luxus kategóriát képviseli, amely kiváló minőséget és eleganciát kínál.

Vegye figyelembe, hogy a megfelelő lámpa kiválasztásakor az IP védelem is fontos szempont, hogy a termék ellenálljon a fürdőszobában jellemző magas páratartalomnak.

Böngésszen kínálatunkban, és találja meg a tökéletes fürdőszobai mennyezeti lámpát! Ha kérdése merül fel, szívesen segítünk a döntésben.


47termék
 

Köszönjük, hogy megtekintette a fürdőszobai mennyezeti lámpáink kínálatát! Reméljük, sikerült megtalálnia a tökéletes darabot, amely harmonizál fürdőszobájának stílusával és a személyes igényeivel. Azonban, ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a választásban, szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen.

A terméklista felett található szűrők segítségével könnyen szűkítheti a választékot, hogy megtalálja az ideális terméket. Akár az ár, a stílus, a fényerő, a lámpatest színe, az IP védelem, a méret vagy az izzó cserélhetősége alapján is kereshet a kínálatunkban.

Amennyiben már megvásárolt egy terméket nálunk, ne feledje, hogy az "Utoljára megtekintett" részben bármikor visszanézheti azokat a termékeket, amelyeket korábban megtekintett vagy megvásárolt.

Vásárlás előtt érdemes figyelembe vennie a szükséges fényerőt, a lámpa elhelyezésének helyét, és a fürdőszoba méretét, hogy a megvásárolt lámpa tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez.

Köszönjük, hogy minket választott világítási igényeihez! Amennyiben további kérdései lennének, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 290 Ft - 796 390 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
360 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
9 cm - 61 cm
Hosszúság
 (cm)
9 cm - 120 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 70 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 70 cm
Átmérő
 (cm)
10 cm - 100 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
10 W - 48 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza