Fürdőszoba

A megfelelő világítás kiválasztása a fürdőszobához kulcsfontosságú lehet, hogy az Ön személyes stílusa és funkcionális igényei szerint alakítsa ki a helyiséget. Az itt található modern és klasszikus stílusú lámpák különböző méretekben és árakban érhetők el, hogy mindenki megtalálja a számára ideális opciót.

A fürdőszobai világításnál fontos figyelembe venni a lámpák IP védelmét, ami arra utal, hogy mennyire ellenállóak a nedvességgel szemben. A megfelelő IP védelemmel rendelkező lámpák biztonságosak a fürdőszobában történő használatra.

A fürdőszobai mennyezeti lámpák a legtöbb helyiségben alapvető fényforrást biztosítanak, és széles választékban kínálnak modern és klasszikus stílusokat. A fali lámpák a tükör felett vagy mellé helyezve kiválóan alkalmasak a tükörhasználatot igénylő tevékenységekhez, például borotválkozáshoz vagy sminkeléshez.

A tükörmegvilágítók különösen hasznosak a fürdőszobában, mivel kiegyensúlyozott, elosztott fényt biztosítanak, ami minimálisra csökkenti az árnyékokat. Az itt található LED tükörmegvilágítók energiatakarékosak és hosszú élettartamúak.

Ezenkívül, a spotlámpák a fürdőszoba bizonyos területeinek kiemelésére használhatók, mint például a zuhanyzó vagy a kád. A beépíthető spotlámpák diskret megjelenést biztosítanak, míg a felszerelhetőek a fürdőszoba bármely pontján elhelyezhetők.

A terméklistánkban szereplő lámpák széles szín- és anyagválasztékban elérhetők, beleértve a króm, matt fehér, arany és sok más színváltozatot is, így biztosan megtalálja a fürdőszobájához legjobban illő világítást. Böngéssze végig a termékeinket, és válassza ki azt, ami a leginkább megfelel az Ön ízlésének és igényeinek.


239termék
 

Fedezze fel a fürdőszobáinkat új szinten megvilágító, kiváló minőségű, modern és klasszikus fürdőszobai lámpáink széles választékát. Minden termékünk gondosan kiválasztott, hogy az Ön fürdőszobájába is hozzáadhasson egy csipetnyi stílust és eleganciát.

Tudjuk, hogy minden fürdőszoba különböző, és minden egyes stílushoz és igényhez tartozik egy megfelelő lámpa. Akár modern mennyezeti lámpát keres, amely matt króm színben pompázik, akár elegáns fali lámpát, amely matt rézben ragyog, nálunk megtalálja. Választékunkban megtalálhatóak a LED-es fürdőszobai lámpák, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, valamint a kristály fali lámpák, amelyek luxus érzetet kölcsönöznek a fürdőszobának.

Vásároljon nálunk bizalommal, tudva, hogy termékeink a legmagasabb színvonalúak, és hosszú élettartamúak. A fényforrások, a lámpatest színei, a stílus és a teljesítmény széles választékából választhat, így biztosan megtalálja a fürdőszobájához tökéletesen illő lámpát.

Legyen szó a reggeli rutinról, egy hosszú nap utáni pihenésről vagy csak egy gyors zuhanyról, a megfelelő világítás hozzáadja a fürdőszobájához azt a plusz hangulatot, amire szüksége van. Kérjük, nézze meg a teljes kínálatunkat, és találja meg a tökéletes fürdőszobai lámpát otthonába. Ha bármilyen kérdése van, szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 690 Ft - 796 390 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
28 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
3 cm - 120 cm
Hosszúság
 (cm)
3 cm - 120 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 108 cm
Teljes magasság
 (cm)
1 cm - 350 cm
Átmérő
 (cm)
1 cm - 100 cm
Mélység
 (cm)
4 cm - 8 cm
Kivágási méret
 (cm)
2 cm - 21 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
4 W - 48 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza