FISCHER & HONSEL

A FISCHER & Honsel márka híres a német precizitás és minőség jegyében készült világítási megoldásairól. A cég több mint 100 éves múltra tekint vissza, amely során tökéletesítették a formatervezési és gyártási folyamataikat a fénytechnika terén.

A FISCHER & Honsel portfóliója minden ízlést és stílust képes kiszolgálni. Legyen szó modern, hagyományos, extravagáns vagy minimalista designról, a FISCHER & Honsel kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális világítási megoldást. A cég termékei között találhatóak asztali lámpák, állólámpák, mennyezeti lámpák, fali lámpák, kültéri világítási eszközök és sok más.

A FISCHER & Honsel folyamatosan frissíti termékpalettáját, hogy mindig lépést tudjon tartani a legújabb design trendekkel és technológiai fejlesztésekkel. Az innováció és a minőség mellett a vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre is. Termékeik nem csak esztétikusak és tartósak, de energiahatékonyságukkal is hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

Válassza a FISCHER & Honsel termékeit, ha olyan világítást keres, amely a német minőséget ötvözi a lenyűgöző designnal és a környezettudatos gyártással.


57termék
 

A FISCHER & Honsel termékeivel minden helyiségben megteremtheti a tökéletes hangulatot. Mindegyik termékükben megtalálható a német precizitás és a kiváló minőség, ami garantálja, hogy a világítás minden igényt kielégít.

A modern és hagyományos designok ötvözete, melyek közül választhat, a legkülönbözőbb enteriőrökben is megállják a helyüket. A széles termékkínálat lehetővé teszi, hogy minden helyiségben, minden alkalmazásra találjon megfelelő világítást.

Az asztali lámpáktól kezdve az állólámpákon át a mennyezeti és fali lámpákig, minden termékben megtalálható a FISCHER & Honsel minőség. A különböző stílusok és kialakítások között biztosan megtalálja a saját otthonába leginkább illőt.

A FISCHER & Honsel termékek nem csak gyönyörűek és elegánsak, de energiahatékonyak is. A cég nagy hangsúlyt fektet a környezetbarát gyártásra, így a termékek hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak, ami hozzájárul a fenntarthatóbb jövőhöz.

Fedezze fel a FISCHER & Honsel világát, ahol a minőség találkozik a stílussal és a fenntarthatósággal! Bízza világítási igényeit egy olyan vállalatra, amely már több mint 100 éve áll a vásárlói szolgálatában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
49 390 Ft - 443 900 Ft
Típus
Maximális fényerő
 (Lumen)
730 Lumen - 9 900 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
Szélesség
 (cm)
6 cm - 60 cm
Hosszúság
 (cm)
16 cm - 160 cm
Magasság
 (cm)
6 cm - 185 cm
Teljes magasság
 (cm)
130 cm - 185 cm
Átmérő
 (cm)
16 cm - 68 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
6 W - 76 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
LED színhőmérséklet
Termék státusza