Kérdése van? Keressen minket telefonon vagy írjon E-mail-t!

+36203670695

info@lampaszerviz.hu

H-P: 9:00-17:30

 

dolgozószoba, iroda

Dolgozószoba és Iroda Világítás

Az otthoni iroda vagy dolgozószoba világítása kulcsfontosságú a produktív és hatékony munkavégzéshez. A megfelelő fényerő és a jó minőségű lámpák hozzájárulnak a szem kíméléséhez, és segítenek abban, hogy a hosszú órák során is koncentráljon.

A világításnak a dolgozószobában vagy irodában több funkciót is kell betöltenie. Szükség van az általános, diffúz fényre, ami a teljes teret bevilágítja, valamint a célzott, helyi fényre, ami az asztalon dolgozó embert segíti. A közvetlen munkafelület megvilágítása lehet asztali lámpával vagy beépíthető spotlámpával is megoldott, míg az általános világítást csillár vagy mennyezeti lámpa biztosíthatja.

A kínálatunkban található lámpák stílusa széles skálán mozog, a modern kristály lámpáktól kezdve a rusztikus és vintage stílusú modellekig. Az árnyékolók színe, az anyagok és a formák változatosak, így biztosan megtalálja a stílusához és az irodájának berendezéséhez leginkább illő világítótestet.

Nézze meg termékeinket és találja meg a tökéletes világítást otthoni irodájához vagy dolgozószobájához. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő lámpát, legyen szó fali lámpáról, állólámpáról, asztali lámpáról vagy beépíthető spotlámpáról. Biztosítsa a megfelelő fényviszonyokat munkavégzéshez!


650termék
 

Örülünk, hogy végignézte a dolgozószoba és iroda kategóriájú termékeinket. Minden termékünk, legyen az modern, klasszikus, minimál vagy rusztikus stílusú, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készült. Arra törekszünk, hogy a kínálatunkban mindenki megtalálja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő terméket.

A színek, formák és stílusok széles választékának köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a tökéletes lámpát dolgozószobájához vagy irodájához. Ezenfelül termékeink között megtalálhatóak beépíthető spotlámpák, asztali lámpák, állólámpák és függőlámpák is, amelyekkel teljesen egyedi és különleges hangulatot teremthet.

Ha kérdése van valamelyik termékünkkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a választásban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes világítási megoldást.

Ne felejtsen el visszatérni weboldalunkra, mert folyamatosan bővítjük kínálatunkat új és izgalmas termékekkel. Mindig van valami új és izgalmas a horizonton, így érdemes rendszeresen ellátogatni hozzánk.

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 090 Ft - 4 430 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
28 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 54
Szélesség
 (cm)
3 cm - 505 cm
Hosszúság
 (cm)
6 cm - 180 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 240 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 465 cm
Ernyő magassága
 (cm)
7 cm - 40 cm
Átmérő
 (cm)
2 cm - 137 cm
Teljes átmérő
 (cm)
3 cm - 124 cm
Mélység
 (cm)
1 cm - 8 cm
Kivágási méret
 (cm)
4 cm - 28 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
20 W - 92 W
Beépített LED
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza