Gyerekszoba

Az otthon egyik legfontosabb helyszíne a gyerekszoba. Itt töltik gyermekeink az idejük nagy részét, ezért fontos, hogy a helyiség megfelelő világítással rendelkezzen. A helyes fényforrások segítségével teremthetjük meg a tökéletes hangulatot a játékhoz, a tanuláshoz vagy a pihenéshez.

A gyerekszoba világításának tervezése során több tényezőt is figyelembe kell vennünk. Egyrészt fontos a biztonság. A gyerekek számára biztonságos, minőségi lámpák kiválasztása elengedhetetlen. Másrészt a gyerekszoba különböző funkciói – mint például a játéktér, a tanulósarok, az ágy – különböző világítást igényelnek.

Széles termékkínálatunkban mindenki megtalálhatja a gyermekének megfelelő lámpát. Kínálunk modern fali lámpákat, állólámpákat, mennyezeti lámpákat, függőlámpákat és asztali lámpákat is. Többféle stílusban és színben kaphatóak termékeink, így minden gyerekszobába található a tökéletes darab. A termékeink között találhatóak LED-es megoldások is, melyek energiahatékonyak és hosszú élettartamúak.

A gyerekszoba világítása nem csak funkcionális, hanem dekoratív szerepet is betölthet. Egy szépen megvilágított gyerekszoba barátságosabb és melegebb hangulatot áraszt. Legyen szó akár egy állatfigurás asztali lámpáról, akár egy csillagokat ábrázoló mennyezeti lámpáról, a megfelelően kiválasztott világítás segíthet abban, hogy gyermeke szobája a lehető legkényelmesebb és leginspirálóbb legyen.

Válassza ki a legmegfelelőbb lámpát gyermekének, és tegye otthonát még szebbé és hangulatosabbá a megfelelő világítással!


172termék
 

Érdekes és különleges világítási megoldásokat keres a gyerekszobába? A mi választékunkban minden szülő és gyermek találhat magának tökéletes lámpát. Az éjjeli lámpáktól a fali applikig( A fali applik olyan világítótestek, amelyek a falra vannak szerelve. Ezek a lámpák különböző stílusokban, méretekben és formákban kaphatók, és gyakran használják őket díszítési célokra, valamint extra vagy hangulatvilágításként egy szobában.), a mennyezeti lámpáktól a szórakoztató és színes függő lámpákig, minden megtalálható a kínálatunkban.

A gyerekszoba világításának kiválasztásakor fontos figyelembe venni a gyermek életkorát és érdeklődési körét. A babák és kisgyermekek számára a puha és meleg fényű lámpák ideálisak, amelyek nyugtató hatással vannak és segítenek a pihenésben. Az iskolásoknak pedig fontos, hogy legyen megfelelő olvasólámpa vagy asztali lámpa a házi feladatok elvégzéséhez.

A lámpák stílusa és színe is jelentős. A vidám színek és a kedvenc mesefigurák a lámpán segíthetnek abban, hogy a gyermek szívesebben töltse az idejét a szobájában, és segítik őt abban, hogy érezze magát otthon.

Mindegy, hogy milyen a stílusa vagy a preferenciája, biztosan talál nálunk tökéletes világítási megoldást. Válasszon kínálatunkból, hogy a gyerekszoba egy olyan hely legyen, ahol a gyermek szívesen tölti az idejét, és ahol a kreativitása szárnyalhat.

Ha további kérdései vagy kérései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot. A csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
7 090 Ft - 266 090 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
120 Lumen - 10 530 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
Szélesség
 (cm)
6 cm - 68 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 90 cm
Magasság
 (cm)
3 cm - 181 cm
Teljes magasság
 (cm)
5 cm - 265 cm
Ernyő magassága
 (cm)
13 cm - 20 cm
Átmérő
 (cm)
6 cm - 80 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
3 W - 84 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza