Indirekt világítások

Ismerje meg a Lámpaszaküzlet kiváló indirekt világítási megoldásait! Kínálatunkban megtalálhatóak a modern és minimalista stílusú termékek, tökéletesek a diszkrét, mégis elegáns kültéri világítás megteremtéséhez. Különféle típusok, mint a falilámpák és állólámpák, kiváló minőségben és időjárásálló kivitelben kaphatók. Válasszon nálunk, hogy otthona külső terei stílusos és meghitt fényben ragyogjanak.


64termék
 

Az Indirekt Világítás Eleganciája

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet indirekt világítások kategóriájában, ahol a diszkrét fények és a modern design találkoznak. Kínálatunkban megtalálja a tökéletes megoldást, hogy otthonának kültéri területeit stílusosan és takarékosan világítsa meg.

Modern és Minimalista Stílusok

Válogasson modern és minimalista stílusú indirekt világításaink között, melyek tökéletesen illeszkednek a modern kori otthonokba. Ezek a lámpák nem csak világítanak, hanem elegáns dekorációs elemként is szolgálnak.

Változatosság és Kivitelezés

Különféle típusok közül választhat, mint a falilámpák, amelyek diszkrét fényt biztosítanak, vagy az állólámpák, melyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a területeknek. A magas minőségű anyagok és időjárásálló kivitel garantálja a hosszú élettartamot.

Funkcionalitás és Energiahatékonyság

A legtöbb indirekt világításunk LED technológiával rendelkezik, ami energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást kínál. Ezek a lámpák nem csak környezetbarátok, hanem hosszú távon pénzt is megtakarítanak.

Rugalmasság és Sokoldalúság

Az indirekt világítások sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különböző funkciókat töltsenek be, legyen szó útvilágításról, kertek vagy teraszok megvilágításáról.

Minőség és Tartósság

Minden termékünk magas minőségű anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és az időjárásállóságot. A magas IP védelem garantálja, hogy a lámpák ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek.

Egyedi Design és Stílus

A Lámpaszaküzletnél nagy hangsúlyt fektetünk a designra. Válogasson a különböző stílusú és formájú indirekt világításaink között, hogy megtalálja az Ön otthonához leginkább illőt.

Fedezze fel most a Lámpaszaküzlet indirekt világítások széles választékát, és válassza ki a tökéletes darabot otthona külső teréhez. Legyen szó diszkrét fényekről vagy elegáns megjelenésről, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő világítási megoldást.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 490 Ft - 92 990 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
218 Lumen - 1 990 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
5 cm - 144 cm
Hosszúság
 (cm)
6 cm - 23 cm
Magasság
 (cm)
5 cm - 144 cm
Teljes magasság
 (cm)
5 cm - 144 cm
Átmérő
 (cm)
18 cm - 30 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
3 W - 70 W
LED lámpa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza