Kérdése van? Keressen minket telefonon vagy írjon E-mail-t!

+36203670695

info@lampaszerviz.hu

H-P: 9:00-17:30

 

Kültéri állólámpa

A KÜLTÉRI ÁLLÓLÁMPA kategória kül- és beltéri használatra tervezett állólámpákat kínál, melyek ideálisak a kültéri terek megvilágításához és díszítéséhez. Ezek az állólámpák nemcsak funkcionális megoldást nyújtanak a kültéri világításra, hanem egyben stílusos kiegészítők is, amelyek fokozzák a kültéri területek hangulatát és esztétikáját.

A kategóriában számos stílus és kialakítás található, beleértve a klasszikus, modern és kültéri specifikus lámpákat is. A klasszikus stílusú kültéri állólámpák elegáns megjelenést kölcsönöznek a kerteknek, teraszoknak és más kültéri helyszíneknek. A rozsdabarna vagy antik réz bevonattal ellátott lámpatestek hagyományos és időtálló megjelenést biztosítanak.

A modern kültéri állólámpák letisztult vonalakkal és minimalista kialakítással rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern környezetbe. A fémes színek, például antracit vagy matt fekete, kifejezik a kortárs stílust és a letisztult dizájnt.

A kültéri állólámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak az időjárási viszontagságoknak. Az IP védelem biztosítja a víz és por elleni védelmet, így hosszú élettartamot biztosítanak kültéren is.

Az állólámpák különböző méretekben és formákban elérhetőek, lehetnek egy vagy több lámpatesttel rendelkező modellek. A burák átlátszó, áttetsző vagy opál kivitelűek lehetnek, ami különleges fényhatást és hangulatot eredményez.

A kültéri állólámpák többnyire LED világítástechnológiával vannak ellátva, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást nyújt. Az egyes modellekhez számos további jellemző, például forgatható fej, szabályozható fényerő vagy mozgásérzékelő is társulhat.

Válassza ki a megfelelő kültéri állólámpát, hogy fokozza a kert vagy terasz atmoszféráját, és élvezze a kellemes és hangulatos kültéri világítást a sötétedés után is.


157termék
 

A KÜLTÉRI ÁLLÓLÁMPA kategóriában számos stílusos és praktikus megoldás található, amelyek kiválóan alkalmasak a kültéri területek világítására. Ezek a lámpák különböző stílusokban és kialakításokban érhetők el, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és a környezet hangulatának.

Az állólámpák időjárásálló anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megbízhatóan működjenek. A vázak általában alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek, amelyek ellenállnak a korroziónak és a károsodásoknak.

A burák általában átlátszó vagy opál üvegből vagy műanyagból készülnek, amelyek megfelelő fényáteresztést és szóródást biztosítanak. Néhány lámpa esetében a burák díszítő mintákkal vagy textúrákkal rendelkeznek, amelyek további vizuális vonzerőt kölcsönöznek a környezetnek.

A lámpák világítási forrása általában LED technológiára épül, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást kínál. A LED világítás kiváló fényminőséget biztosít, és lehetőséget nyújt a fényerő és a színhőmérséklet szabályozására is, hogy a megfelelő hangulatot teremthesse a környezetben.

A KÜLTÉRI ÁLLÓLÁMPA kategóriában elérhető termékek között megtalálhatók a modern és minimalista stílusú lámpák, a klasszikus és antik hatású lámpák, valamint a letisztult és elegáns designok is. A választék lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb lámpát a kültéri területek világításához, legyen szó kertekről, teraszokról, bejárati utakról vagy bármely más kültéri helyszínről.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 390 Ft - 528 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
200 Lumen - 8 320 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
5 cm - 75 cm
Hosszúság
 (cm)
6 cm - 100 cm
Magasság
 (cm)
5 cm - 270 cm
Teljes magasság
 (cm)
40 cm - 104 cm
Átmérő
 (cm)
7 cm - 87 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
6 W - 12 W
Beépített LED
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza