Kültéri falba süllyesztett lámpák

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet kültéri falba süllyesztett lámpáinak lenyűgöző választékát! Modern dizájnú és energiatakarékos LED megoldásokkal várjuk, tökéletesek a diszkrét, de hatékony kültéri világításhoz. Minőségi anyagokból készült termékeink időjárásállóak és stílusosak, ideálisak a kertek, járdák és épületfalak megvilágítására. Válasszon a sokféle formában és színben kapható lámpáink közül, hogy otthona kültéri területei még vonzóbbak legyenek!


14termék
 

A Kültéri Falba Süllyesztett Lámpák Sokszínűsége

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet kültéri falba süllyesztett lámpáinak kategóriájában, ahol a kiváló minőség és a modern design találkozik. Kínálatunkban több mint 14 különböző LED fali lámpa található, melyek tökéletesek a kültéri területek diszkrét és hatékony megvilágításához.

Modern és Energiatakarékos Megoldások

Mindegyik modellünk energiatakarékos LED technológiát használ, amely garantálja a hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást. A modern és minimalista dizájnú lámpáink nem csak funkcionálisak, hanem elegáns dekorációs elemek is egyben.

Változatosság és Kivitelezés

Kínálatunkban a matt fehér, matt fekete, opál és nemesacél színű modellek mellett sötétszürke és antracit változatok is megtalálhatóak. Ezek a lámpák tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú külső területekhez.

Funkcionalitás és Megbízhatóság

Lámpáink magas IP védelemmel rendelkeznek, ami biztosítja a biztonságos használatot és hosszú élettartamot a kültéri körülmények között is. Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy könnyedén integrálja őket otthona különböző részeibe.

Rugalmasság és Sokoldalúság

A falba süllyesztett lámpáink sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különböző funkciókat töltsenek be, legyen szó lépcsők, járdák vagy épületfalak megvilágításáról. Ezek a lámpák nem csak világítanak, hanem növelik az otthon biztonságát és esztétikai vonzerejét is.

Minőség és Tartósság

Minden termékünk magas minőségű anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és az időjárásállóságot. A kiváló minőségű kivitel garantálja, hogy a lámpák hosszú ideig megőrizzék megjelenésüket és funkcionális tulajdonságaikat.

Egyedi Design és Stílus

A Lámpaszaküzletnél nagy hangsúlyt fektetünk a designra és a stílusra. Válogasson a különböző stílusú és formájú falba süllyesztett lámpáink között, hogy megtalálja az Ön otthonához leginkább illőt.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 990 Ft - 45 490 Ft
Típus
Maximális fényerő
 (Lumen)
240 Lumen - 460 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 54 - IP 67
Szélesség
 (cm)
5 cm - 25 cm
Hosszúság
 (cm)
5 cm - 23 cm
Magasság
 (cm)
7 cm - 10 cm
Átmérő
 (cm)
5 cm - 12 cm
Mélység
 (cm)
5 cm - 10 cm
LED lámpa
Termék státusza