Kültéri függőlámpák

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet.hu kültéri függőlámpáinak széles választékát, amelyek tökéletesen kiegészítik kertjét, teraszát vagy bejáratát. Modern, klasszikus és ipari stílusokban kaphatók, biztosítva a megfelelő világítást minden külső térhez. Ezek a lámpák nem csak funkcionálisak, de elegáns megjelenést is kölcsönöznek környezetüknek. Válasszon a különböző stílusok és méretek közül, hogy a kültéri területei még vonzóbbak legyenek.


31termék
 

Függőlámpák a Lámpaszaküzlet.hu-n Kertekhez és Teraszokhoz

A Lámpaszaküzlet.hu-n található függőlámpák választéka kiválóan alkalmas mindenféle külső tér megvilágítására. Ezek a lámpák különleges hangulatot teremtenek a szabadtéri helyiségekben, legyen szó pihenőkertekről, hangulatos teraszokról vagy a ház bejáratáról.

Tartós és Stílusos Megjelenés

Széles választékunkban megtalálhatóak azok a lámpatípusok, amelyek ideálisak az időjárás kihívásai ellen. Választhat a modern, klasszikus és ipari stílusok közül, amelyek mindegyike ellenálló anyagokból készül, biztosítva a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést.

Különféle Designok

Kínálatunkban különböző formájú és méretű függőlámpák találhatóak, így mindenki megtalálja a saját külső helyiségeihez leginkább illő darabot. Legyen szó egyszerű, minimalista stílusról vagy részletgazdag, díszes kialakításról, választékunkban minden stílus képviselve van.

Hangulatos Világítási Megoldások

Ezek a függőlámpák különleges atmoszférát teremtenek, ideálisak esti összejövetelekhez, kerti partikhoz vagy akár a nyugodt esti pihenéshez. A megfelelő fényerő és a kellemes megvilágítás elősegíti a kikapcsolódást és a pihentető környezetet.

Könnyű Telepítés és Megbízható Anyaghasználat

A függőlámpák egyszerűen telepíthetőek, és tartós megoldást kínálnak a külső helyiségek világítási igényeire. Az erős szerkezet és a megbízható anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, miközben ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

A Lámpaszaküzlet.hu választéka minden igényt kielégít, legyen szó modern eleganciáról vagy hagyományos hangulatról. Fedezze fel különböző méretű és stílusú függőlámpáinkat, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak a külső helyiségek világítására. Válasszon a tökéletes függőlámpát, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is kiemeli a kert vagy a terasz jellegét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 890 Ft - 416 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
144 Lumen - 7 000 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 23 - IP 54
Szélesség
 (cm)
4 cm - 23 cm
Hosszúság
 (cm)
15 cm - 303 cm
Magasság
 (cm)
14 cm - 159 cm
Teljes magasság
 (cm)
70 cm - 230 cm
Ernyő magassága
 (cm)
28 cm - 46 cm
Átmérő
 (cm)
8 cm - 66 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
9 W - 15 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Termék státusza