Kültéri mennyezeti lámpa

Fedezze fel a kültéri mennyezeti lámpák sokoldalúságát a Lampaszakuzlet.hu-n! Ezek a lámpák ideálisak fedett teraszok, verandák, pergolák és bejáratok számára, ellenállva az időjárás viszontagságainak. Modern és hagyományos stílusokban, valamint különféle anyagokban és színekben kaphatóak, tökéletesen kiegészítik kültéri tereit. Válogasson széles választékunkból, hogy otthona külső terei is stílusosan és funkcionálisan világítottak legyenek!


114termék
 

A Kültéri Mennyezeti Lámpák Alkalmazási Területei

Kültéri mennyezeti lámpáink széles választékban elérhetők, tökéletes megoldást nyújtva kültéri területek, mint verandák, teraszok, pergolák és fedett bejáratok világításához. Ezek a lámpák nemcsak a szükséges megvilágítást biztosítják, hanem hangulatos atmoszférát is teremtenek, így baráti és családi összejöveteleket tesznek kellemesebbé.

Stílusok és Anyagok Sokfélesége

Kínálatunkban a modern, hagyományos, ipari stílusok mellett a természetes anyagokat preferáló dizájnt is megtalálhatja. A különböző kialakítású, anyagú és színű lámpáink között mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és otthonának megfelelőt. A megfelelő világítás nemcsak funkcionalitást ad a kültéri tereknek, hanem meghitt hangulatot is teremt.

IP Védettség és Tartósság

A kültéri lámpák esetében az IP védettség kiemelten fontos. Magas IP értékű lámpáink ellenállnak a porral és vízzel szemben, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható működést a kültéri környezetben. Válasszon magas IP védettségű mennyezeti lámpát teraszára vagy kertjébe, hogy biztos legyen a termék időjárásállóságában.

A Tökéletes Kültéri Mennyezeti Lámpa Kiválasztása

A tökéletes kültéri mennyezeti lámpa kiválasztásánál figyelembe kell venni a terület méretét, stílusát és a világítási igényeket. A Lampaszakuzlet.hu széles választékában mindenki megtalálja az ideális megoldást, legyen szó akár minimalista, modern vagy hagyományos stílusról. Többféle méret, szín és anyag közül választhat, hogy a kültéri terei a lehető legjobban ki legyenek világítva.

Fedezze fel a kültéri mennyezeti lámpák széles kínálatát a Lampaszakuzlet.hu-n, és találja meg a tökéletes világítást kültéri területei számára!

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 090 Ft - 137 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
230 Lumen - 2 550 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
3 000 Kelvin - 4 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
6 cm - 34 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 34 cm
Magasság
 (cm)
3 cm - 29 cm
Teljes magasság
 (cm)
3 cm - 26 cm
Átmérő
 (cm)
6 cm - 38 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
8 W - 180 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza