Surló fények

Fedezze fel a Lámpaszaküzlet lenyűgöző surló fény kínálatát, ahol a kültéri LED fali lámpák több mint 40 változatban érhetők el. Egyedi designnal és energiatakarékos LED technológiával rendelkeznek, ideálisak otthona külső területeinek stílusos megvilágításához. Kiváló minőségű, időjárásálló kivitelük garantálja a hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást. Válassza ki az Önhöz leginkább illő kültéri LED fali lámpát, amely tökéletesen illeszkedik otthona stílusához!


54termék
 

A Surló Fények Különlegessége

Üdvözöljük a Lámpaszaküzlet surló fények kínálatában, ahol a modern kültéri világítás új dimenzióját fedezheti fel. Választékunkban több mint 40 különböző kültéri LED fali lámpa található, melyek tökéletesek az otthon külső területeinek világításához.

Energiatakarékos és Stílusos Megoldások

Mindegyik modellünk energiatakarékos LED technológiát használ, amely garantálja a hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást. Stílusos és időjárásálló kivitelük biztosítja, hogy hosszú távon szolgálják otthona világítási igényeit.

Választékunk Sokfélesége

A kínálatunkban szereplő modellek között megtalálható a Beam, a Blade, a Box és az Even, melyek különböző színváltozatokban érhetők el. A színpaletta a hűvös szürke és antracit árnyalatoktól a matt fekete és fehér opciókon át egészen a karakteres rozsdabarna árnyalatig terjed.

Modern Formatervezés

A Beam kültéri LED fali lámpák modern, letisztult formatervezéssel rendelkeznek, tökéletesek minden modern otthon számára. A Blade indirekt LED fali-mennyezeti lámpa matt fekete színben hozzáad egyedi megjelenést otthonának külső területéhez.

Rustikus Hangulatú Világítás

A Box kültéri LED fali lámpa rozsdabarna színben pedig rusztikus hangulatot kölcsönöz otthonának, különösen jól illik a természetközeli környezetbe.

 

Fedezze fel most a Lámpaszaküzlet surló fények széles választékát, és válassza ki a tökéletes kültéri LED fali lámpát otthonához. Legyen szó modern vagy rusztikus stílusról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő világítási megoldást.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 890 Ft - 92 990 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
144 Lumen - 1 678 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
5 cm - 22 cm
Hosszúság
 (cm)
10 cm - 23 cm
Magasság
 (cm)
4 cm - 144 cm
Teljes magasság
 (cm)
27 cm - 144 cm
Átmérő
 (cm)
10 cm - 22 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
3 W - 70 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
CRI
Termék státusza