Nappali-étkező világítás

Az otthon világítása mindig kulcsfontosságú, ha arra törekszünk, hogy a szobákban élvezetesebb és kényelmesebb légkört teremtsünk. A nappali és étkező a legtöbb család életének központja, ezért a megfelelő világítás különösen fontos ezen helyiségekben.

A nappali és étkező lámpák széles választékát kínáljuk, amelyek nem csupán funkcionálisak, hanem stílusosak is. Mindegyik termékünket úgy választottuk ki, hogy a legjobban megfeleljenek vásárlóink igényeinek, és otthonukban olyan hangulatot teremtsenek, amit szeretnének. Legyen szó klasszikus csillárról, modern függesztékről, elegáns asztali lámpáról, vagy praktikus fali és spotlámpákról, minden szükségeset megtalálhat a nappali vagy étkező megvilágításához.

A fényforrások kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szoba méretét, berendezését, és azt, hogy milyen célra használja leginkább a helyiséget. Például, egy nagyobb nappaliban gyakran használnak nagy, hatalmas csillárokat vagy függesztékeket, hogy a szoba közepén megfelelő mennyiségű fény legyen. A kisebb helyiségekben, mint például az étkező, talán inkább praktikusabbak a mennyezeti lámpák, mivel kevésbé foglalnak helyet, mégis biztosítják a szükséges világítást.

Böngésszen kínálatunkban, és válassza ki a legmegfelelőbbet otthona számára. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Ön stílusát és igényeit kielégítő világítást. Kínálatunkban találhatók mind hagyományos, mind modern stílusú lámpák, így minden otthonba található a megfelelő világítás. Válassza ki a legjobb termékeket és élvezze a kiváló minőséget és stílust, amit kínálatunk nyújt.


2388termék
 

Köszönjük, hogy megnézte a nappali és étkező lámpáinkat! Reméljük, megtalálta az igényeinek megfelelő termékeket. Ha további kérdései vannak a termékeinkkel kapcsolatban, vagy segítségre van szüksége a megfelelő világítás kiválasztásában, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

A világítás kiválasztása nem mindig könnyű feladat. Azonban, a megfelelő fényekkel az otthona minden helyisége melegebbé, barátságosabbá és hangulatosabbá válhat. A nappali és étkező az otthon olyan helyiségei, ahol az emberek a legtöbb időt töltik, ezért fontos, hogy a világítás tökéletes legyen.

Legyen szó modern, klasszikus, minimál vagy rusztikus stílusról, a megfelelő világítás kiválasztása kulcsfontosságú a hangulat megteremtésében. A lámpák nem csupán a fényt szolgáltatják, hanem a stílust is hozzáadják a térhez, ezért fontos, hogy a lámpák összhangban legyenek a szoba többi részével.

Ne feledje, hogy a világítás nem csak a belső tér kialakításának fontos eleme, hanem a mindennapi életben is nagy szerepet játszik. A helyes világítás segíthet a szem fáradtságának csökkentésében, a hangulat javításában, és még a termelékenység növelésében is. Ezért ajánljuk, hogy szánjon időt a megfelelő világítás kiválasztására.

Köszönjük, hogy minket választott a nappali és étkező világításának kiválasztásához! Ha további segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel segítünk a megfelelő döntés meghozatalában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 690 Ft - 4 106 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
28 Lumen - 70 200 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
40 Kelvin - 6 600 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 200
Szélesség
 (cm)
1 cm - 830 cm
Hosszúság
 (cm)
3 cm - 429 cm
Magasság
 (cm)
0 cm - 320 cm
Teljes magasság
 (cm)
1 cm - 2 229 cm
Ernyő magassága
 (cm)
8 cm - 37 cm
Átmérő
 (cm)
1 cm - 1 505 cm
Teljes átmérő
 (cm)
3 cm - 120 cm
Mélység
 (cm)
1 cm - 8 cm
Kivágási méret
 (cm)
2 cm - 21 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
3 W - 360 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza