Molecz (Orion Leuchten)

Az ORION Leuchten egy hagyományos világítástechnikai vállalat, mely Európa szívében, Bécsben található. Bécsi világítási műhelyükben készítik el az exkluzív DESIGN BY ORION világítótesteket, melyek történelmi előképekre épülnek, összekötik a klasszikus stíluselemeket a legmodernebb technológiával, és újszerű kollekciókat alkotnak a modern enteriőrök számára. A prémium mninőségű termékeik Magyarországon Molecz néven lettek ismertek. Lámpáikat kezdetben a RAVILL, később saját üzletben a MOLECZ-FÉNY Kft., jelenleg pedig a Lámpaszervíz Kft. forgalmazza.

Az ORION egy nemzetközileg működő, negyedik generációs családi vállalkozás, melynek szenvedélye a fény általi térformálás - legyen szó magán otthonokról, üzleti területekről, mint irodák, ügyvédi irodák és orvosi rendelők, vagy a vendéglátás és a szállodaipar területéről.

Az ORION szakosodott a nagyméretű világítótestek gyártására és a nagyprojektek lebonyolítására.

Megbízható partnerként, magas termékfüggetlenségükkel gondoskodnak a zenei színházak, koncerttermek, operaházak, polgárházak és könyvtárak felszereléséről világszerte.

A Molecz egy kreatív vállalat, mely a fenntarthatóságot szem előtt tartva törekszik a hosszú élettartamú világítótestek készítésére, megőrizve a kézműves hagyományokat a jövő generációi számára.

Az ORION magas minőségű anyagokból készült rafinált világítótesteket gyárt és értékesít, hogy olyan világítási élményt nyújtson, mely felértékeli a teret és boldoggá teszi az embert.


1137termék
 

Az Orion-Molecz lámpák Magyarországon

Az Orion Leuchten lámpák Magyarországon is több évtizede vannak forgalmoban és díszítik a lakásokat, házakat. Már az 1970-es években megkezdték impotjukat. Mivel Magyarországon akkoriban nem engedélyezték az Orion név használatát csak Molecz lámpa néven ismerhette meg a nagyközönség. 

A Molecz lámpák a mai napig az exkluzív minőséget jelentik Magyarországon és egész Európában. Ezek világítótestek több évtized után is ugyanabban pompában csillognak, mint amikor annó a Ravill- Molecz lámpaüzletében megvásárolták őket.

Az Orion Leuchten(Molecz) lámpáknaknemcsak az az előnye, hogy minőségi alapanyagokból, professzionális felületkezéssel készülnek (Az Orion Leuchten gyára a mai napig működik Ausztriában.),hanem az is, hogy ellentétben a Magyaroszágon jelenleg kapható rengeteg lámpagyártó terméákeivel szemben a Molecz lámpákhoz akár több év, sőt bizonyonyoslámpacsaládokhoz több évtized után is biztosít pótalkatrészt az Orion Leuchten.

A Molecz név Magyarországon a több évtizedes jelenlétével, prémium minőségű lámpáival, alkatrész utánpótlásával nemcsak egy a sok lámpagyártó közül, hanem státusz szimbólum is egyben.

Az Molecz lámpagyár legkedveltebb lámpa csalájai:

  • Budapest lámpacsalád
  • Wiener Nostalgie lámpacsalád 
  • Flamand lámpacsalád
  • Empire lámpacsalád
  • Ring lámpacsalád
  • Adele lámpacsalád
  • Sheraton lámpacsalád

A Molecz Fény Kft. bezárása után a teljes Molecz lámpa választék a Lámpaszerviz Kft. webáruházaiban érhető el. A www.lampaszerviz.hu webáruházban pedig prémium minőségű lámpák mellett a Molecz lámpák buráit és további alkatrészeket is rendelhet. 

 

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 790 Ft - 14 167 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
105 Lumen - 30 800 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
LED színhőmérséklet:
 (Kelvin)
2 200 Kelvin - 3 000 Kelvin
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 65
Szélesség
 (cm)
2 cm - 92 cm
Hosszúság
 (cm)
4 cm - 146 cm
Magasság
 (cm)
0 cm - 260 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 440 cm
Ernyő magassága
 (cm)
7 cm - 37 cm
Átmérő
 (cm)
1 cm - 173 cm
Teljes átmérő
 (cm)
14 cm - 170 cm
Mélység
 (cm)
3 cm - 5 cm
Kivágási méret
 (cm)
3 cm - 42 651 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
1 W - 85 W
LED lámpa
Izzó cserélhető?
Kristály típusa
LED színhőmérséklet
Termék státusza