PUNTA  kültéri fali lámpa sötét szürke, 800 lm
PUNTA kültéri fali lámpa sötét szürke, 800 lm
7 490 Ft

PUNTA kültéri fali lámpa sötét szürke, 800 lm

PUNTA  kültéri fali lámpa sötét szürke, 800 lm
PUNTA  kültéri fali lámpa sötét szürke, 800 lm

Modern kültéri fali lámpa sötét szürke lámpatesttel, GU10-es foglalattal, IP44 védettséggel.

Cikkszám
10024946
Maximális fényerő
800 Lumen
IP védelem
IP 44
Foglalat típusa
GU10
LED lámpa
nem
Szállítható
7 490 Ft
Részletek

Az éjszaka varázsát és a modern dizájn harmóniáját ötvöző PUNTA Kültéri Fali Lámpa azonnal feltűnő stílusjeggyé válik kertjében, teraszán vagy bejáratánál. Az ABS-ből készült lámpatest nem csak vizuálisan kielégítő, hanem tartósságot és időjárásállóságot is garantál, így Ön hosszú ideig élvezheti termékünk előnyeit.

Dizájn és Anyaghasználat

A PUNTA a minimalizmus és a praktikum finom egyensúlyát teremti meg. A sötét szürke lámpatest az absztrakt és modern tervezési irányzatokat képviseli, míg az átlátszó polikarbonát bura garantálja, hogy a fény optimalizáltan szóródjon környezetében. Az ABS anyagú lámpatest ismert tartósságáról és ellenálló képességéről, biztosítva, hogy a lámpa ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

Fény és Funkció

A PUNTA kültéri fali lámpa 800 lumen fényereje hatékonyan világítja meg a kültéri területeket, akár a késő esti találkozók, akár a biztonságos navigáció érdekében. A GU10 foglalatnak köszönhetően cserélhető az izzó, lehetővé téve az energiatakarékos LED változatok használatát is.

Védelem és Biztonság

Az IP44 védelem biztosítja, hogy a lámpa védelmet nyújtson a bejövő por és víz ellen, ami kritikus a kültéri használat során. A II. érintésvédelmi osztályba sorolt termék biztosítja a felhasználók magas szintű védelmét a villamos árammal szemben.

Telepítés és Karbantartás

A kompakt méretekkel (Sz: 7 cm, M: 9 cm, B: 9 cm, Átm: 9 cm) és a világos telepítési útmutatóval a PUNTA lámpa egyszerűen és gyorsan telepíthető. Az izzó könnyen cserélhető, és a lámpa szerkezete minimális karbantartást igényel.

Ár és Garancia

A PUNTA kültéri lámpa nem csak az elegáns kialakítását, hanem az ár-érték arányát is büszkén képviseli. A terméken nincs kifejezett garancia, de vásárlóink bizalmát komolyan vesszük és mindig itt vagyunk, hogy segítsünk bármilyen kérdés vagy aggodalom esetén.

Összegzés

A PUNTA Kültéri Fali Lámpa a modern dizájnt, az erős és ellenálló anyagokat, valamint az energiatakarékos világítási lehetőségeket egyesíti egyetlen csomagban, amely minden kültéri teret stílusosan és hatékonyan világít meg.

Töltse meg kertjét, teraszát, vagy bejáratát a PUNTA meleg és vonzó fényével, amely minden estét különlegessé tesz.

Adatok
Típus
fali lámpa
Felhasználás helye
kültéri lámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
PUNTA
Lámpatest színe
sötét szürke
Lámpatest anyaga
ABS
Bura színe
átlátszó
Bura anyaga
polikarbonát
Szélesség
7 cm
Magasság
9 cm
Foglalatok száma
1
Belógás
9 cm
Átmérő
9 cm
Maximális teljesítmény
7 W
Érintésvédelmi osztály
II
Garancia
0 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek