Rendl Light

A Rendl Light Studio 1990 óta kiváló minőségű világítási megoldásokat kínál. Folyamatos innovációval rendelkezik, és kiváló szolgáltatásokat, kiváló minőségű termékeket és egyedi dizájnt kínál. A cég világítási ismereteire és ügyfél-orientált szemléletére alapozva vált igazi szakértővé a világítási piacon. Függetlenül attól, hogy lakásának vagy házának belső vagy kültéri világítását, valamint kereskedelmi és ipari helyiségek világítását keresi, a Rendl Light Studio a megfelelő üzleti partner.

Beltéri világításukban hatalmas választékot kínálnak, beleértve a függő lámpákat, mennyezeti lámpákat, fali lámpákat, asztali lámpákat, állólámpákat, spot lámpákat, süllyesztett lámpákat, fürdőszobai lámpákat, reflektorokat, búrákat és tartozékokat. 3F és 1F sínes rendszereik lehetővé teszik a rugalmas világítási megoldásokat. Kínálatukban megtalálhatóak kültéri lámpák, LED szalagok, különféle források, tartozékok, valamint outlet termékek is.

Kültéri világítási megoldásaik között szintén hatalmas a választék. Függő lámpák, mennyezeti lámpák, fali lámpák, állólámpák, spot lámpák, süllyesztett lámpák, fürdőszobai lámpák, reflektorok és kültéri lámpák találhatóak kínálatukban. Emellett LED szalagokat és tartozékokat is kínálnak a kültéri világításhoz.

A LED világítás terén is hatalmas a választékuk. Függő lámpák, mennyezeti lámpák, fali lámpák, asztali lámpák, állólámpák, spot lámpák, süllyesztett lámpák, fürdőszobai lámpák, reflektorok, 3F és 1F sínes rendszerek, kültéri lámpák, LED szalagok, források, tartozékok, valamint outlet termékek is megtalálhatóak kínálatukban.

A Rendl Light Studio több mint 30 éve kínál magas minőségű világítási megoldásokat, melyekkel minden ügyfél igényeit és kívánságait kielégíti.


37termék
 

  1. Függő lámpák

A Rendl Light Studio kiváló választékot kínál függő lámpákból. Stílusos és modern megjelenésükkel hozzáadnak egy kis eleganciát minden helyiséghez, legyen az a nappali, a hálószoba vagy az étkező. Minőségi anyagokból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot és a tartósságot.

  1. Mennyezeti lámpák

A mennyezeti lámpák ideálisak minden helyiségbe, mivel diszkrét megjelenésükkel tökéletesen belesimulnak a belső térbe. A Rendl Light Studio mennyezeti lámpái különböző stílusokban és méretekben érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a tökéletes darabot otthona számára.

  1. Fali lámpák

A Rendl Light Studio fali lámpái nem csupán funkcionálisak, de dekoratívak is. Kiválóan alkalmasak az olvasáshoz, a művészeti alkotások megvilágításához, vagy csak a hangulat megteremtéséhez a szobában.

  1. Asztali lámpák

Az asztali lámpák tökéletesek az olvasáshoz, a tanuláshoz, vagy csak egy kis extra fényt hozzáadni az asztalhoz. A Rendl Light Studio asztali lámpái számos stílusban és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt.

  1. Kültéri lámpák

A Rendl Light Studio kiváló minőségű kültéri lámpákat kínál, amelyekkel nem csak a biztonságot növelheti, de otthona külső megjelenését is fokozhatja. Különböző stílusokban, méretekben és anyagokban kaphatóak, hogy minden otthonhoz illő megoldást kínálhassanak.

  1. LED szalagok

A LED szalagok kiválóan alkalmasak a belső terek díszítésére és hangulatának javítására. A Rendl Light Studio LED szalagjai többféle színben és hosszúságban kaphatóak, így minden igényt kielégítenek.

  1. Fürdőszobai lámpák

A fürdőszobai lámpák elengedhetetlenek a tisztálkodáshoz és a szépségápoláshoz. A Rendl Light Studio fürdőszobai lámpái számos stílusban és méretben kaphatóak, hogy minden fürdőszobába tökéletesen illeszkedjenek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 490 Ft - 263 900 Ft
Típus
Felhasználás helye
Maximális fényerő
 (Lumen)
130 Lumen - 7 500 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 44
Szélesség
 (cm)
5 cm - 60 cm
Hosszúság
 (cm)
10 cm - 79 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 69 cm
Teljes magasság
 (cm)
2 cm - 136 cm
Ernyő magassága
 (cm)
13 cm - 30 cm
Átmérő
 (cm)
10 cm - 43 cm
Kivágási méret
 (cm)
8 cm - 19 cm
LED lámpa
Izzó cserélhető?
LED színhőmérséklet
Termék státusza