Okos otthon

Üdvözöljük a Smarthome Lámpák kategóriánkban, ahol a technológia és a design találkozik, hogy kényelmesebbé, biztonságosabbá és energiatakarékosabbá tegye otthonát. Az itt található okoslámpák segítségével a világítást tökéletesen személyre szabhatja, függetlenül attól, hogy melyik helyiséget, kültéri területet vagy munkakörnyezetet szeretné megvilágítani.

Ebben a kategóriában számos okoslámpa modellel találkozhat, beleértve a LED fali lámpákat, asztali lámpákat, állólámpákat és mennyezeti lámpákat. Mindezek a termékek kompatibilisek a legnépszerűbb smarthome platformokkal, mint például Google Home, Amazon Alexa vagy Apple HomeKit, így könnyedén integrálhatók a meglévő otthoni automatizálási rendszerbe.

A Smarthome Lámpák lehetővé teszik a fényerő, a színhőmérséklet és akár a fény színének is az egyszerű szabályozását, legyen szó meleg, semleges vagy hideg fehér fényről, vagy akár színes világításról. A beállításokat akár előre be is programozhatja, hogy a lámpák a napszaknak vagy az Ön napi rutinjának megfelelően változtassák a fényerőt és a színhőmérsékletet.

Az okoslámpák nemcsak kényelmesek, hanem energiatakarékosak is. A LED technológia lehetővé teszi, hogy a lámpák hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak legyenek, így a Smarthome Lámpák használata hosszú távon is költséghatékony.

Fedezze fel a Smarthome Lámpák kategóriánkat, és tegye otthonát intelligenssé és stílusossá! Az okoslámpák kényelme és személyre szabhatósága, valamint a modern dizájn és az energiatakarékos működés tökéletes kombinációjával minden otthonban helyet érdemelnek.


62termék

ORACLE SLIM LED modern függőlámpa fehér, d: 90 cm

120 090 Ft

ORACLE SLIM LED modern függőlámpa fekete, d: 50 cm

80 090 Ft

ORACLE SLIM LED modern függőlámpa fehér, d: 70 cm

98 090 Ft
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
48 890 Ft - 1 732 900 Ft
Típus
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
730 Lumen - 22 076 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
Szélesség
 (cm)
2 cm - 80 cm
Hosszúság
 (cm)
40 cm - 429 cm
Magasság
 (cm)
2 cm - 250 cm
Teljes magasság
 (cm)
6 cm - 300 cm
Átmérő
 (cm)
3 cm - 1 505 cm
Névleges teljesítmény
 (W)
24 W - 48 W
CRI
LED színhőmérséklet
Termék státusza