Elstead Lighting

Az Elstead Lighting hosszú történelme során töretlenül kötelezte el magát a kiválóság és a precíz kivitelezés mellett. Több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a világítástechnika terén, és ez látszik minden egyes termékükben.

Az Elstead Lighting a világítástechnikai megoldások széles skáláját kínálja, kezdve a klasszikus csillároktól és mennyezeti lámpáktól egészen a modern stílusú falilámpákig. Kínálatukban mindenki megtalálja a saját stílusának és igényeinek megfelelő terméket.

Az Elstead Lighting nem csak a designra, hanem a minőségre is nagy hangsúlyt fektet. Termékeiket kiváló minőségű anyagokból, gondosan és precízen készítik el. Az alkalmazott anyagok és gyártási technológiák a hosszú élettartamot és a tartós minőséget garantálják.

A termékek széles választéka mellett az Elstead Lighting arra is büszke, hogy termékei a legmodernebb világítástechnikai megoldásokat alkalmazzák. Az energiatakarékos LED technológia, a fényerő szabályozhatósága és a különböző stílusú lámpatestek mind azt a célt szolgálják, hogy ügyfeleik a lehető legjobb világítástechnikai megoldást kapják otthonukba vagy munkahelyükre.

Az Elstead Lighting arra törekszik, hogy termékeivel hozzájáruljon ügyfelei életminőségének javításához. Tudják, hogy a jó világítás nem csak a látási komfortot növeli, hanem a helyiségek hangulatát is befolyásolja, így termékeikkel az otthonos és kényelmes környezet megteremtését támogatják.

Végül, de nem utolsósorban, az Elstead Lighting termékei stílusosak és esztétikusak. Az elegáns és időtálló design, a kiváló minőségű anyagok és a színvonalas kivitelezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a világítótestek valódi díszei legyenek otthonának vagy munkahelyének.

Válassza az Elstead Lighting termékeit, ha olyan világítástechnikai megoldásokat keres, amelyek nem csak funkcionálisak, de szépségükkel és minőségükkel is hozzájárulnak környezete hangulatának és komfortjának növeléséhez.


42termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
42 770 Ft - 2 191 010 Ft
Típus
Felhasználás helye
Stílus
Maximális fényerő
 (Lumen)
1 400 Lumen - 17 640 Lumen
Lámpatest színe
Bura színe
IP védelem
 (IP)
IP 20 - IP 44
Szélesség
 (cm)
12 cm - 46 cm
Magasság
 (cm)
15 cm - 159 cm
Teljes magasság
 (cm)
34 cm - 465 cm
Átmérő
 (cm)
22 cm - 137 cm
Termék státusza