Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebb információ
Menü

Fali lámpa

Kínálatunkban minden stílusban, formában és méretben talál fali lámpát. A keresés megkönnyítése érdekében csoportosítottuk Önnek a legnépszerűbb kivitelű fali lámpákat. Amennyiben nem találja meg ezek között az Ön számára megfelelőt, kérjük használja a minden fali lámpa opciót és a szűrőket! Lámpaszaküzlet, az online lámpaáruház
Rendezés:
49.590 Ft 45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Rendelhető
7.790 Ft (6.134 Ft + ÁFA)
Rendelhető
8.890 Ft (7.000 Ft + ÁFA)
Rendelhető
6.290 Ft (4.953 Ft + ÁFA)
Rendelhető

Fali lámpát minden helyiségbe!

A fali lámpák felhasználása rendkívül széles körű. 

Legyen az egy nappali kiegészítő világítás vagy egy hálószobai olvasó lámpa, esetleg egy sötétebb folyosó vagy egy fürdőszobai tükörmegvilágítás. Mindenhová készülnek a célra megfelelő fali világítások.

A Bútor fölé belógó fali lámpák segítenek a helyi mennyezeti világítás kiváltásában

Sokszor nincs lehetőség -vagy csak hatalmas befektetett energia és anyagi ráfordítás mellet lenne- helyi mennyezeti világítás kialakítására például egy étkező asztal vagy ülőgarnitúra közelében. Ennek a problémának a megoldására találták ki, azokat fali lámpákat amiknek a belógása elérheti a 150 cm-t is.

Ezek a fali lámpák kiválóan alkalmasak arra, hogy faltól nagyobb távolságban is megfelelő helyi megvilágítást biztosítsanak az Ön számára.

Keresés