GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm
GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm
133 900 Ft

GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm

GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm
GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm

GUSANO Modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm, beépített LED fényforrással, opál búrával.

Cikkszám
10024583
IP védelem
IP 20
LED lámpa
igen
133 900 Ft
Részletek

Az Gusano modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm egy exkluzív és modern világítási megoldás, amely ideális választás nappaliba, hálószobába vagy akár irodai környezetbe is. Az állólámpa megjelenése és funkcionalitása tökéletesen ötvözi a modern dizájnt és a hatékony megvilágítást.

A Gusano állólámpa bronz színű alumínium lámpatestet és opál színű, szilikonból készült burát kombinál. A lámpatest bronz színe meleg, bájos hangulatot kölcsönöz, míg az opál színű bura kellemes, lágy fényt biztosít.

A lámpa 150 cm magas, ami ideális magasság ahhoz, hogy a szoba minden részét megvilágítsa. Az 29 cm átmérőjű lámpatest könnyedén beilleszkedik bármilyen belső térbe, anélkül, hogy túlzottan nagy lenne vagy elfoglalná a helyet.

A beépített 24 wattos SMD LED fényforrás garantálja a lámpa hosszú élettartamát és energiatakarékosságát. A LED technológia biztosítja a fényerő egyenletes eloszlását és a világítás gyors reagálását.

A lámpa dimmelhető funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi a fényerő igény szerinti beállítását. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha változó fényerőre van szükség a helyiségben, például olvasás vagy televíziózás közben.

A lámpa a II. érintésvédelmi osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy kettős szigeteléssel rendelkezik és nincs szükség a földelésre. A lámpa IP 20 védettséget biztosít, ami azt jelenti, hogy védett a szilárd tárgyakkal szemben, 12,5 mm-nél nagyobb méretben, de nem védett a víz ellen.

A Gusano LED állólámpa a Gusano lámpacsalád tagja, és mint minden termék ebben a sorozatban, 2 év garanciával érkezik. A lámpa 5-10 munkanapon belül szállítható.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az izzó cseréjét szakembernek kell elvégeznie.

Az Gusano modern LED állólámpa bronz/opál, 150cm kiváló választás, ha modern, stílusos és energiatakarékos világítási megoldást keres.

Adatok
Típus
állólámpa
Stílus
Modern
Lámpacsalád
GUSANO
Lámpatest színe
bronz
Lámpatest anyaga
alumínium
Bura színe
opál
Bura anyaga
szilikon
Teljes magasság
150 cm
Átmérő
29 cm
Teljes átmérő
29 cm
Maximális teljesítmény
24 W
Érintésvédelmi osztály
II
Beépített LED fényforrás típusa
SMD LED
Fényerőszabályozható
igen
Izzó cserélhető?
igen, szakember által
Garancia
2 év
Szállítási idő:
5-10 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!